Skip links

Foreninger

Vi er meget stolte over at have et rigt sports- og foreningsliv i Arena Nord.

Hver uge har vi besøg af mere end 5.000 brugere.

Nedenstående foreninger har deres daglige gang i Arena Nord


SportsCenter Nord 

Styrkecenter – holdaktiviteter – fitness – sundhed.

Centret er beliggende på reposen i Arena Nord, og har åbent mandag til torsdag 07.00 – 21.30, lørdag 09.00 – 15.00 og søndag 10.00 – 16.00

SportsCenter Nord er medlem af Antidoping Danmark

Besøg SportCenter Nord’s hjemmeside …


FG 90 – Frederikshavn Gymnastikforening af 1990

Vores funktion i samfundet som forening – Vi holder liv i vores(samfundets) kulturelle grundfundament – sørger for at der er gode motionstilbud til ALLE, både store og små – meget vigtig i dag hvor vi er meget stillesiddende, både på arbejde og i skole – Vi er IKKE nogen ”børneparkering” – det er meget vigtigt, at vores børn udvikles både motorisk og socialt, således at de kan få et liv i balance – vores bevægeapparat har stor betydning for den personlige udvikling.

Besøg FG 90’s hjemmeside …


VEB Elite Badminton

Vendsyssel Elite Badminton Vendsyssel Elite Badminton er et holdfællesskab mellem Frederikshavn Badmintonklub og Skagen Badmintonklub. De fleste sæsoner har budt på succes og fremgang.

Det foreløbige højdepunkt kom i 2007, hvor VEB vandt DM-bronze i holdets første sæson i Badmintonligaen. DM-semifinalen mod Kastrup-Magleby samlede over 1200 tilskuere i Arena Nord.

Besøg VEB Elite Badminton’s hjemmeside …


Floorball Club Blackhawks 

Floorballklubben Frederikshavn Blackhawks har hjemmebane og træningsfaciliteter i Arena Nord.

Frederikshavn Blackhawks er blandt de bedste Floorball-klubber i landet, på både herre- og dame-siden. Klubben blev etableret i 1998 og har siden åbningen af Arena Nord i 2005 været en fast del af Arena Nord.

Besøg Frederikshavn Blackhawks hjemmeside …

Christian Winther Borup

Foreningskonsulent


FFi håndbold

FFI håndbold er en amatør klub, som har sine rødder i det frivillige ulønnede foreningsarbejde. I FFI håndbold er der i øjeblikket ca. 400 aktive håndboldspillere i FFI. Vi er med i næsten alle rækker med ca. 30 turneringshold og kan glæde os over at der bliver præsteret mange flotte sportslige resultater, samtidig med at vi forsøger at lave plads til dem der ikke satser så meget.
Herudover er der rigtig mange menneskers der er dyb engageret i foreningsarbejdet i klubben.

Besøg FfI Håndbolds hjemmeside …

Return to top of page