Skip links

Sport og fritid

Hos Arena Nord har vi plads til sport -og fritidsarrangementer i alle størrelser. Vi danner rammerne for flere forskellige foreningsaktiviteter, og afholder også større arrangementer på både amatør -og professionelt plan.

Arena Nord har fingeren på pulsen, og forsøger løbende at tiltrække større sportslige begivenheder, der skaber store oplevelser i Nordjylland!

Sportsevents i Arena Nord

Lone Kosack (På Barsel)

Projektleder

Booking Arena Nord

Arena Nord tilbyder en bred vifte af faciliteter til afvikling af aktiviteter inden for Sport & Fritid.

Kontakt Lone Kosack for spørgsmål vedr. muligheder, ledighed og pris.

Sportsnyheder i Arena Nord

Stolt præsenterer vi her nogle af de arrangementer, vi har været med til at afholde:

VM i Kvindehåndbold i december 2015 var Frederikshavn en af fire værter, hvor hele 16 VM-kampe blev afviklet i Arena Nord – med totalt udsolgt 2.100 tilskuer på de 6 kampdage. De deltagende nationer var Norge (senere verdensmester), Spanien, Rusland, Rumænien, Puerto Rico, Kasakhstan.

Nordic Fight Night  er blevet afholdt hele syv gange i Arena Nord startende i 2012. Tre gange har den firedobbelte verdensmester i kvindeboksning Cecilie Brækhus fra Norge bokset i Arenaen – Danskerne Patrick Nielsen og Dennis Ceylan har været på programmet flere gang – Ceylan vandt sit Europamesterskab i 2016 i Arena Nord. Nordic Fight Night arrangeres af Team Sauerland.

Rødspætte Cup – Danmarks største internationale indendørs håndboldturnering har sin base i Arena Nord komplekset med sine 6 håndboldbaner. Turneringen som startede i 1975 har hvert år deltagelse af over 300 hold fordelt på U-12 til U-19 drenge og piger. Arena Nord er stolte over at være en stærk partner i dette imponerende arrangement hver år i påsken.

Landsstævne i Floorball – Frederikshavn har en årelang tradition som floorball by. Derfor har Arena Nord i samarbejde med den lokale klub Blackhawks, været hjemsted for det årlige landsstævne i Floorball hele 12 gange – Landsstævnet har deltagelse af op mod 1.500 floorballspillere fra hele Danmark.

360 graders gæstfrihed ved sports -og fritidsarrangementer

I forbindelse med afviklingen af sportsevents i Arena Nord tilbydes en 360 graders gæstfrihed. Det betyder, at Arena Nord står klar med råd, vejledning og ekspertise inden for sport og fritid, ligesom vi også gerne står for at hjælpe med planlægning af arrangementet.

Vi kan også tilbyde enkeltstående opgaver som:

Markedsføring via relevante kanaler, herunder  salg og formidling af billetter.

Indkvartering på Arena Nord SportsCamp eller arrangering af andre overnatningsmuligheder i Frederikshavn.

Forplejning i forbindelse med stævner.

… samt meget, meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for lige netop jeres sportsbegivenhed.

Return to top of page