Skip links

Sponsorprogram

Kulturen spiller en afgørende rolle for, hvordan en by, en kommune eller en region betragtes. Store kulturoplevelser værdsættes af kommunens indbyggere og af potentielle tilflyttere. Kultur er med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og er derfor en god investering. Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen er Vendsyssels mest markante kulturhuse. Hvert år tilbyder vi et varieret udbud af “Store Oplevelser” – alt fra events, shows og koncertoplevelser, til forskelligartede teater- og mindre koncert-arrangementer. Da vores kulturelle tilbud spænder vidt, kan vi tilbyde sponsoraftaler, som er tilpasset din virksomheds ønsker og behov. Det vil derfor glæde os at byde dig velkommen som Oplevelsessponsor i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

Kontakt os så vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan tilrettelægge netop jeres sponsoraftale, så den bliver et aktiv for din virksomhed.

Velkommen til Store Oplevelser! Per Malmberg Direktør, Arena Nord

Bliv synlig og få Store Oplevelser, sammen med Vendsyssels største udbyder af kultur, sport og events. Et samarbejde med Det Musiske Hus og Arena Nord sikre dig adgang til de største koncerter, sportbegivenheder og kulturoplevelser. Vi giver dig kontakt til et bredt publikun og sørger for synlighed af dit firma. Bliv sponsor i Det Musiske Hus og Arena Nord Per Malmberg, Tlf. (+45) 96 20 10 50, Mobil (+45) 28 55 04 80, mail: per@arenanord.dk Download Sponsorkoncert

Per Hornum Malmberg

Direktør
Return to top of page