Skip links

Praktiske informationer

Generel information til vores gæster i Arena Nord.

Adressen:
Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn.

Parkering:
Der er 2 primære gratis parkeringspladser – dels den som ligger ved Arena Nord og den som ligger ved Frederikshavn Stadion. (150 m til Arena Nord). Aflevering og afhentning af koncertgæster: Der er mulighed for at køre helt op til indgangen ved Arena Nord. Der må forventes øget trafik, så vi anbefaler at komme i god tid.

Taxa:
Telefon 9842 1311

Billet:
Billet skal forevises i indgangen. Der er mulighed for at købe billet ved indgangen, såfremt der ikke er udsolgt (dog ikke spisning).

Refundering af billet:
Det er ikke muligt at få refunderet billetter.

Garderobe:
Der er mulighed for at aflevere sit overtøj i garderoben ved indgangen – Pris 20,- kr.

Handicapforhold:
Der skal bestilles særskilte pladser i forbindelse med siddende koncerter.

Bellevue Gavekort
Bellevue gavekort modtages pr. 28.04.2019 ikke hos Arena Nord. Vi har d. 29.03.2019 modtaget informationer fra firmaet, der pr. 30.04.2019 overgår til firmaet Smartbox. Har du et Bellevue gavekort, kan du i stedet veksle dette til en Smartbox her.

Kontakt os:
Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt administration/billetsalg, som ligger i Arena Nord. Åbningstider: Mandag – fredag kl. 09-15. Telefon 9620 1050 eller send en mail på billetkontor@arenanord.dk

Vi ønsker dig velkommen, og vi håber, at du får en rigtig god oplevelse.

Generel information til vores gæster i Det Musiske Hus

Adressen:
Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, 9900 Frederikshavn.

Parkering:
Overfor Det Musiske Hus, indkørsel fra Rådhus Allé og Fasanvej – se kort. Aflevering og afhentning af koncertgæster: Der er mulighed for at køre helt op til Det Musiske Hus. Der må forventes øget trafik, så vi anbefaler at komme i god tid.

Taxa:
Telefon 9842 1311

Billet:
Billet skal forevises i indgangen. Der er mulighed for at købe billet i baren, såfremt arrangementet ikke er udsolgt.

Refundering af billet:
Det er ikke muligt at få refunderet billetter.

Baren:
Til nogle arrangementer har du mulighed for at forudbestille drikkevarer til pausen, så du kan springe køen over. Henvendelse i baren ved ankomst. Mht. betaling tager vi i mod Dankort/Visa og MasterCard. Til store arrangementer anbefaler vi, at du medbringer kontanter, da det vil fremme ekspeditionstiden og mindske køen.

Garderobe:
Til store stående arrangementer er der mulighed for at aflevere overtøj i bemandet garderobe – Pris 20,- kr. Til mindre og siddende arrangementer er der mulighed for at benytte vores garderober i foyeren, under eget ansvar.

Handicapforhold:
Der er kørerampe til og fra hovedindgang – der skal bestilles særskilte pladser i forbindelse med siddende koncerter.

Kontakt os: Har du spørgsmål til arrangementer, så kontakt administration/billetsalg i Arena Nord. Åbningstider: Mandag til Fredag 09-15, Telefon 9620 1050 eller mail: info@arenanord.dk

Administrationen

Kontor
Return to top of page