Praktiske informationer

Generel information til vores gæster i Arena Nord.
Adressen: 

Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn.

Parkering:

Der er 2 primære gratis parkeringspladser – dels den som ligger ved Arena Nord og den som ligger ved Frederikshavn Stadion. (150 m til Arena Nord). Aflevering og afhentning af koncertgæster: Der er mulighed for at køre helt op til indgang ved Arena Nord. Der må forventes øget trafik, så vi anbefaler at komme i god tid.

Taxa:

Telefon 9842 1311

Billet:

Billet skal forevises i indgangen. Der er mulighed for at købe billet til ved indgangen, såfremt der ikke er udsolgt. ( dog ikke spise billet)

Garderobe:

Der er mulighed for at aflevere sit overtøj i garderobe ved indgangen – Pris 20,- kr.

Handicapforhold:

Der skal bestilles særskilte pladser i forbindelse med siddende koncerter.

Kontakt os:

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt administration/billetsalg, som ligger i Det Musiske Hus. Åbningstider: Tirsdag - fredag kl. 11-15, torsdag kl. 11-17.30. Telefon 9620 1050 eller send en mail på billetkontor@arenanord.dk
Vi ønsker dig velkommen og håber at du får en rigtig god oplevelse.


Generel information til vores gæster i Det Musiske Hus
Adressen:

Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, 9900 Frederikshavn.

Parkering:

Overfor Det Musiske Hus, indkørsel fra Rådhus Allé og Fasanvej – se kort. Aflevering og afhentning af koncertgæster: Der er mulighed for at køre helt op til Det Musiske Hus. Der må forventes øget trafik, så vi anbefaler at komme i god tid.

Taxa:

Telefon 9842 1311

Billet:

Billet skal forevises i indgangen. Der er mulighed for at købe billet i baren, såfremt arrangementet ikke er udsolgt.

Baren:

Til nogle arrangementer har du mulighed for at forudbestille drikkevarer til pausen, så du kan springe køen over. Henvendelse i baren ved ankomst. Mht. betaling tager vi i mod Dankort/Visa og MasterCard. Til store arrangementer anbefaler vi, at du medbringer kontanter, da det vil fremme ekspeditionstiden og mindske køen.

Garderobe:

Til store stående arrangementer er der mulighed for at aflevere overtøj i bemandet garderobe – Pris 20,- kr. Til mindre og siddende arrangementer er der mulighed for at benytte vores garderober i foyeren, under eget ansvar.

Handicapforhold:

Der er kørerampe til og fra hovedindgang – der skal bestilles særskilte pladser i forbindelse med siddende koncerter.

 

Kontakt os: Har du spørgsmål til arrangementer, så kontakt administration/billetsalg i Det Musiske Hus. Åbningstider: tirsdag til fredag 11-15, torsdag 11-17.30. Telefon 9620 1050 eller mail: info@arenanord.dk
Aflysning af et arrangement

I forbindelse med aflysning af et arrangement kan du/I kan bytte billetterne til et andet arrangement i husene eller få pengene retur. Se vores arrangementskalender

Refusion af billetter:

Købt i Det Musiske Hus /(andet salgssted). Kontakt os (eller det salgssted, hvor du har købt billetterne)
Vi har brug for ordre.nr., som du kan se på billetten og et kontonummer. Kontakt billetsalget i Det Musiske Hus på telefon 9620 1050 eller mail: billetkontor@detmusiskehus.dk.

Købt on-line:

Har du købt billetterne on-line, bedes du kontakte billetten på telefon 70 20 20 96. De returnerer pengene til det kreditkort som er anvendt i forbindelse med købet.

 


Frederikshavn er ‘Den lille storby’ med de mange oplevelser – året rundt!

Her er Palmestrand, byliv og shopping – med oplevelsestilbud for enhver smag.I Frederikshavn mødes Tordenskiold og andet ‘godtfolk anno 1717 ‘ årligt. Frederikshavn er også byen, hvor der bydes på store events, mange koncerter, attraktive overnatningstilbud og gode restauranter.

Klik her og besøg visitfrederikshavn