Skip links

Bliv Kultursponsor

Bliv kultursponsor i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

Og vær med til at bakke op om et varieret udbud af ”Store oplevelser” – alt fra store musicals, koncerter og shows til stand-up og mere intime koncerter. Med denne samarbejdsaftale er din virksomhed med til at skabe værdi for din virksomhed og din by. En opbakning der giver et varieret nationalt og internationalt udbud til glæde for kommunens indbyggere og potentielle tilflyttere.

Læs mere om de forskellige løsninger her

 

Idéen bag: Vi samler folk og skaber glæde

Hvert år tilbyder Arena Nord “Store Oplevelser” – alt fra events, shows og koncertoplevelser, til forskelligartede teater- og mindre koncertarrangementer. Et kultursponsorat med billetter og meget mere, giver adgang til mere end 100 årlige arrangementer. Da vores kulturelle tilbud spænder vidt, kan der tilbydes samarbejdsaftaler, som er tilpasset netop din virksomheds ønsker og behov.

 

Hospitality: Center for oplevelsesprodukter og lokal identitet

Et kultursponsorat kan være med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og skabe værdi når I skal pleje jeres kunder. Det er både god signalværdi og en investering ind i din virksomhed. Brug dine billetter og tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til store oplevelser. Det kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser.

 

Digitalt: God signalværdi og synlighed

Som sponsor i Arena Nord, vil I også være synlige – både i husene og digitalt. Udover at jeres kunder kan komme direkte ind på jeres hjemmeside fra Arenanord.dk, nævnes I også på sociale medier, nyhedsmails og i 17.000 stk. distribueret minimagasiner i hele Nordjylland.

 

Netværk360 Sponsornetværk

Som sponsor i Arena Nord bliver du også medlem af vores sponsornetværk Netværk360 Det er en mødeplatform med 10 årlige arrangementer, hvor vi får lejlighed til at indgå i dialog og vidensdeling. Her kan du erfaringsudveksle, sparre og skabe nye fællesskaber med andre virksomheder, der går på tværs af brancher – og på denne måde skabe mere værdi for dig eller din virksomhed.

 

Kontakt os så vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan tilrettelægge netop jeres kultursponsorat, så det bliver et aktiv for din virksomhed.

Velkommen til Store Oplevelser!

 

Per Malmberg – 28 55 04 80 Direktør, Arena Nord

Som sponsor kan du vælge mellem flere forskellige pakker, der er tilpasset til forskellige behov. Og der er også et til dig. Kontakt os og hør mere.

Vores sponsorer er listet her.

  • Vis alle
  • 1. Hovedsponsor
  • 2. Platinsponsor
  • 3. Guldsponsor
  • 4. Sølvsponsor
  • 5. Bronzesponsor
  • 7. 9900-Partner
  • 8. Get-in Partner

Per Hornum Malmberg

Direktør
Return to top of page