Skip links

Sponsorer

Med et sponsorat hos Arena Nord er din virksomhed med til at skabe Store kulturoplevelser af et varieret nationalt og internationalt udbud til glæde for kommunens indbyggere og potentielle tilflyttere.

Et kultursponsorat kan også være med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og skabe værdi i form af kundepleje.

Det er både en god investering i din virksomhed, men man får også fysiske billetter og meget meget mere retur.

Hvert år tilbydes et varieret udbud af “Store Oplevelser” – alt fra events, shows og koncertoplevelser, til forskelligartede teater- og mindre koncert-arrangementer.

Et sponsorat giver adgang til mere end 100 årlige arrangementer.

Da vores kulturelle tilbud spænder vidt, kan der tilbydes sponsoraftaler, som er tilpasset din virksomheds ønsker og behov.

 

Sponsornetværk

Som sponsor bliver du også medlem af vores eget sponsornetværk Netværk360. Det er en mødeplatform, hvor vi får lejlighed til at indgå dialog og vidensdeling, og som ekstra bonus er det jo bare rart sommetider at komme et sted, hvor … Everybody Knows Your Name.

Kontakt os så vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan tilrettelægge netop jeres sponsoraftale, så den bliver et aktiv for din virksomhed.

Velkommen til Store Oplevelser!

Line Boel, Salgsansvarlig Arena Nord

Per Malmberg Direktør, Arena Nord

Bliv synlig og få Store Oplevelser, sammen med Vendsyssels største udbyder af kultur, sport og events. Et samarbejde med Det Musiske Hus og Arena Nord sikre dig adgang til de største koncerter, sportbegivenheder og kulturoplevelser. Vi giver dig kontakt til et bredt publikun og sørger for synlighed af dit firma. Bliv sponsor i Det Musiske Hus og Arena Nord Per Malmberg, Tlf. (+45) 96 20 10 50, Mobil (+45) 28 55 04 80, mail: per@arenanord.dk Download Sponsorkoncert

  • Vis alle
  • 1. Hovedsponsor
  • 2. Guldsponsor
  • 3. Sølvsponsor
  • 4. Bronzesponsor
  • 5. Samarbejdspartner

Line Boel

Salgsansvarlig

Per Hornum Malmberg

Direktør
Return to top of page