Skip links

Tre venues – tusind oplevelser

DET MUSISKE HUS – REGIONALT SPILLESTED

Det Musiske Hus (DMH) er Nordjydernes kulturhus og spillested. Huset er fra 2004 og fungerer i dag som et selvejende kulturhus i fusion med Arena Nord – under fælles ledelse og bestyrelse. DMH producerer selv kulturarrangementer – og huset samarbejder ligeledes med lokale arrangører om at præsentere eksempelvis turnerende teater, koncerter, stand-up og foredrag. DMH har ligeledes siden 2019 været udpeget som regionalt spillested med støtte fra Statens Kunstråd. Det betyder, at Nordjylland får masser af specielle koncertoplevelser og at vækstlagene indenfor den rytmiske musik har en scene at udvikle sig på.. Partnere: Frederikshavn Kommune / Hjørring Kommune samt STATENS KUNSTFOND

Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98
9900 Frederikshavn

ARENA NORD – VENDSYSSELS STØRSTE CENTER FOR KULTUROPLEVELSER

Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter. Frederikshavn er med sin unikke placering ved Kattegat et færgeknudepunkt til norden. Arena Nord tilbyder over 15.000 m2 fordelt på fem haller – og vi er det største kultur -, konference- og sportscenter nord for Limfjorden.

Arena Nord
Harald Nielsen Plads 9
9900 Frederikshavn

MASKINHALLEN

MASKINHALLEN – et multi-borger/foreningshus i hjertet af Frederikshavn. Efter en gennemgående renovering i 2010/2011 har Maskinhallen nu to flotte sale til aktiviteter – “Maskinsalen” med plads til max. 400 og “Værkstedet” til max. 150. Tilrettelæggelse af kulturprogrammet og afviklingen af arrangementerne sker i samarbejde mellem brugerne, Det Musiske Hus, Eventtekniker-uddannelsen på EUC Nord samt andre lokale kræfter.

Maskinhallen
Skolegade 8
9900 Frederikshavn

Administrationen

Kontor
Return to top of page