Skip links

Book dit helt eget mødekoncept

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan et møde bør afholdes. Her tilbyder vi tre forskellige venues, der på hver sin måde skaber anderledes rammer for netop dit møde. Fleksibiliteten på vores tre venues sikrer dig de helt rigtige rammer, hvad end du ønsker at afholde et stort eller lille arrangement!

Hos Arena Nord er jeres arrangement i fokus!
Vi sætter en stolthed i at sikre jer det bedste arrangement, og er med hele vejen.
Vi lytter, former og leverer efter jeres ønske, og giver gerne input med på vejen.

Bliv kontaktet og hør mere om dine muligheder

Fleksible rammer – i plet

Vi har 14 fleksible konference -og mødelokaler i forskellige størrelser. Faciliteterne er yderst fleksible, og kan tilpasses jeres unikke behov og idéer, også så det matcher jeres aktuelle deltagerantal.

Vores fleksibilitet giver jer mulighed for at afholde et arrangement, hvor der arbejdes på tværs af forskellige tiltag og grupper. Både i fællesarealerne, hvor der er gode faciliteter, eller opdelt i de mange sammenhængende mødelokaler.

Se vores mødelokaler på nedestående knapper:

Rådgivning

Planlægningen af et arrangement er afgørende for succes. Uanset om det gælder kulturarrangementer, fester eller konferencer, er det i planlægningsfasen en succes grundlægges.

Vi har erfaring med alle former for arrangementer og ved, hvordan vi i fællesskab kan skabe en succes. Vi rådgiver fra start til slut, og bidrager med viden, ideer og vores lokale netværk.

Samarbejdspartnere

Arena Nord tilbyder mere end ideelle fysiske rammer til kultur -og erhvervsorienterede begivenheder. Sammen med en lang række samarbejdspartnere er det muligt at skabe totaloplevelser for dig og dine gæster – Ethvert arrangement skal være en oplevelse.

 

Har vi fanget din interesse?

Kontakt salgsansvarlig Lone Korsak på tlf.+45 22 10 16 54 eller på mail: konference@arenanord.dk

eller tag et kig i vores inspirationsgalleri, og bliv inspireret af tidligere arrangementer.

Jeppe Klarskov

Kontorelev
jeppe@arenanord.dk

Lone Kosack

Projektleder

Du kan frit vælge

Mellem 14 fleksible konference og mødelokaler

Hvor meget sparring eller rådgivning du vil have

Return to top of page