Skip links

Det siger vores gæster

BDO Regionsfest med James Bond temafest: BDO07

Her blev der arrangeret et fyldt dagsprogram med foredrag, idrætsaktiviteter, vals og mysterier rundt i Arena Nord og på Palmestranden. Afslutningsvis, blev der festet til en fantastisk James Bond-fest med gourmetmiddag, casino og fyrværkeri.

”Tak for det super flotte og kreative arrangement, I leverede i går i forbindelse med vores regionsarrangement. Selv professionelle fejlfindere som os revisorer kunne ikke finde en eneste ting at sætte en finger på … kvaliteten var helt i top. Seks stjerner heraf.”

Peter Have Jensen

Partner BDO”

ATP – Udbetaling Danmark seminardag

ATP brugte Arenae Nord til at afholde en seminardag for deres medarbejder med fokus på ”kunder og kultur – tættere på hverdagen”. Lokalet var  tilpasset til godt 200 mennesker, og borde var efter kundens ønske 8-mands borde. Dertil blev der serveret lækker morgenmad og frokost i cafeområdet.

”ATP Frederikshavn siger tak for en flot arrangeret seminardag for vores medarbejdere. Vi har oplevet et stærkt og professionelt hold ved Arena Nord, som viste os, at de kunne løse opgaven.

Alt lige fra indledende møde med afdækning af muligheder, forberedelsesfase og ”sidste øjebliks ønsker” fra vores side, blev imødekommet med et smil.

Alt fungerede bare – forplejning og rammerne var optimale.

Tak for, at vi trygt kun kunne forholde os til indholdet på dagen”.

Henrik Davidsen

HR Partner & Sekretariatschef ” 

Line Boel

Salgsansvarlig

Birgitte Kirktved

Projektleder
Return to top of page