Skip links

Den meningsfyldte forstyrrelse

Hos Arena Nord betragtes ethvert arrangement som en oplevelse. Sammen med vores samarbejdspartnere er det muligt at skabe totaloplevelser – hvad enten I leder efter teambuilding, foredrag, musik, workshop, spil eller andet.

Pust nyt liv i mødet med en energigivende eller udfordrende unik pauseaktivitet.

“Meningsfyldte forstyrrelser” tager udgangspunkt i mødets formål og giver dig mulighed, for at tilknytte en aktivitet eller en pause der giver mening til mødet.

Aktiviteterne er unikke og udnytter de omkringliggende områder i Arena Nord eller derved liggende omgivelser og faciliteter.

I en radius af 10 km, kan deltagerne heriblandt få mindeværdig underholdning med Tordenskiolds soldater anno 1717, en unik oplevelse i ca. 80 m’s højde ved storslåede Bangsbo Fort  med 69 betonanlæg fra 2. Verdenskrig – hvor der er højt til himlen og en fantastisk udsigt over Kattegat, eller I kan tage en eftermiddag i naturen ved Danmarks eneste Palmestrand, hvor der både kan laves teambuildings aktiviteter eller gives et pust til hjernen.

Med mere end 10 forskellige sportslige aktiviteter in-house, samt det naturskønne og oplevelsesrige naturområde omkring Arena Nord, er der mange forskellige muligheder for pauser eller aktiviteter for enhver smag, og hvor der er tænkt på det hele.”

Det er kun fantasien der sætter grænser

Line Boel

Salgsansvarlig

Birgitte Kirktved

Projektleder
Return to top of page