Skip links

Mødelokaler

Arena Nord rummer otte møde-/konferencelokaler foruden de store arenaer.

Tag et kig nedenfor og bedøm selv hvilket der passer bedst til jeres næste arrangement.

Lokaler 1. sal

Konference 1

Her får du et stort lyst lokale med mulighed for sammenlægning af konference 2. Lokalet har udsigt over Arena Nords forplads og tillader op til 200 siddende gæster. I rummet finder du ophøjet præsentationsområde med powerpioint og teknisk udstyr.

Konference 3

Lokalet er husets mindste mødelokale med plads til 12-16 personer. Det er specielt velegnet til bestyrelsesmøder, lille workshop og andre mindre møder. Fra lokalet har du direkte udgang til et stort repos som indgår i vores foyerområde.

Konference 5

Dette lokale egner sig til mindre selskaber og møder af en størrelsesorden på 30 personer. Lokalet kan lægges sammen med konference 4 og på den måde skabe et større lokale. Ligesom konference 4 er du her tæt på toiletfaciliteter og har direkte udgang til repos som kan anvendes under pauser eller til spisning.

Konference 2

Dette lokale er sammenligneligt med konference 1, men indeholder ikke ophøjet præsentationsområde – dog stadig udstyret med teknisk udstyr. Lokalet kan lægges sammen med konference 1 og på den måde skabe et stort rum velegnet til større møder. Rummet tillader op til 200 siddende gæster og har direkte udgang til et stort flot repos som kan anvendes til pauser, spisning mm.

Konference 4

Her får du flot udsigt over Frederikshavn stadions grønne baner. Lokalet tillader op til 150 siddende gæster og kan lægges sammen med konference 5, så du får et stort og flot mødelokale.

Ved pauser og spisning kan du træde direkte ud på det store repos uden for lokalet, ligesom du også er placeret tæt på toiletfaciliteter.

Lokaler stueetage

Konference 6

Her får du et stort og rummeligt lokale, der egner sig godt til workshops, gruppemøde, foreningskomsammen og bevægelige møder.

Rummet tillader 50-70 siddende og indrettes ofte mere uformelt med lounge og hygge.

Konference 8

Dette mødelokale præsenterer en unik og anderledes indretning end de øvrige lokaler. Lokalet er 45 kvm. stort, med rødt gulvtæppe og stort glasparti. Det egner sig specielt godt til dagsmøder med op til 70 deltagere.

Lokalet er placeret på stueetage tæt på Arenaen/Hal A og Skolehallen/Hal B, hvorfor det også er ideelt at anvende i forbindelse med arrangement her.

Konference 7

Dette lokale tillader op til 30 siddende gæster og egner sig godt til kortere gruppemøder.

Birgitte Kirktved

Projektleder
Return to top of page