Skip links

Musik og Underholdning

Se information om musik og underholdning på Nordic Ink Festival her!

Konferencier Anders Mundelin

De ølglade damers klub kigger forbi scenen fredag, hvor de underholder med sjove facts om øl.

Øl er ikke kun for mænd, men i høj grad også for damer – så kom og bliv klogere når de ølglade damer guider dig igennem en række gode øl for damer. Hop også med en tur ned til bryggerne – og hør hvilke øl der passer til dine smagsløg!

Eddies Ølshow

Anders Mundelin styrer slagets gang, når han til Nordic Brew Festival 2018 sikrer den gode stemning fra scenen.

Med sit brede kendskab til øl, guider han publikum igennem en weekend i smagsnuancernes vidunderlige verden!

Gå ikke glip af Anders’ entusiasme og lad dig glide væk fra hverdagens bekymringer og ind i en weekend på Danmarks hyggeligste øl og spiritus festival!

De ølglade damers klub

Oplev Eddie Szweda når han gennem stand-up comedy beriger os med sin brede og ikke mindst sjove viden om ølverdenen. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser, skaber Eddie en sjov og uformel atmosfære, når han indtager scenen til dette års Nordic Brew Festival!

Gå ikke glip af denne fantastiske oplevelse!

Twang Factors

Twang Factor er et helt nyt country band, men dog med en række kendte ansigter fra det nordjyske musikmiljø. Forgrunden for bandet er den karismatiske sanger John Olsen, der sammen med tre andre velkendte nordjyske musikere har samlet sig om deres fælles kærlighed for modern & old-school country music “Nashville-style.” Udover egne sange fra et kommende album byder aftenen også på klassikere fra Brad Paisley, Waylon Jennings og Kris Kristoffersen.

Muleskinners

”Muleskinners” er en enestående akustisk Bluegrass/Country trio fra Nordjylland. De spiller country med en friskhed og ægthed, som man sjældent hører udenfor U.S.A. Deres uforfærdede sang og ligefremme optræden, er sammen med en unik guitar/banjo finger-pickin stil, stolte kendetegn for denne trio. Muleskinners spiller mest gammel traditionel amerikansk country-musik, arrangeret på deres egen måde, men flirter også med nyere beslægtede numre, som de smagfuldt gør til en del af deres musikalske univers”. Pressen skrev: ”….deres musik bare stinker af guldgravere og ko-lort, hør dem hvis de tilfældigvis er sluppet ud af arresten.”

Mellem Os

Mellem Os er et band, der i godt tre år har huseret på forskellige scener i landsdelen. Bandet har sin hjemmebane i Frederikshavn/Sæby. I løbet af bandets relative korte levetid har det fundet sin egen stil med et enkelt og dynamisk udtryk, der toppes med en stærk og karakterfuld vokal fra bandets kvindelige islæt. Repertoiret byder på en skøn blanding af nyere hits, lidt sjældnere numre og gamle klassikere. Adele, Ed Sheeran, Lis Sørensen og Bruce Springsteen er eksempler på kunstnere, som er forsøgt fortolket á la Mellem Os. Bandet består af Kathrine Møller Meyer på vokal, Jacob Hinge på guitar og kor, Peter Venø på trommer og kor, Christian Pilgaard på bas og Martin Iversen på tangenter.

Dorthe Brassøe

Projektleder
Return to top of page