Skip links

Forårsmessen

Kom med til Vendsyssels største forårsmesse med alt til bolig, have og fritid – og i år også Golf!

Hvert år afholder Arena Nord forårsmesse i den første weekend i marts. Kig forbi Arena Nord lørdag og søndag, begge dage fra kl. 9-16.

Forårsmessen er en messe for alle, med en bred vifte af aktiviteter. Til messen har du mulighed for at møde udstillere inden for hus, have og fritid, hvor du kan få inspiration og vejledning til nye idéer.

Messen er velbesøgt med mere end 10.000 årlige gæster, som besøger de mange udstillere i de 2 dobbelthaller. Den ene af hallerne er fyldt med inspiration inden for bil, båd, camping og cykler, mens den anden spænder bredt over hus, have og fritid.

Vi gentager succesen
I 2019 åbnede Forårsmessen for første gang op for hal nummer 3. Arena Nords atletcenter bliver omdannet til et golf-univers, som Frederikshavn Golfklubs Proshop står for indretningen af. Dette blev en stor succes, som vi er glade for at kunne videreføre.

Der vil derudover igen være legeland for de mindste – det betyder at vi har i alt 4 haller i brug.

Hvert år serveres der en stor fiskebuffet på Arena Nords 1. sal. Denne byder på et væld af lækre delikatesser og kan købes for kr. 130,- for voksne og kr. 65,- for børn under 12 år.

Også den søde tand kan fristes af et lækkert kagebord, som du finder i hal 1.

Kig forbi forårsmessen og nyd den i selskab med familie og venner!

Administrationen

Kontor
Return to top of page