Skip links

Arenaer

Velkommen til fem store arenaer, der fungerer ideelt til større arrangementer indenfor firmafester, konferencer, jubilæums eller generalforsamlinger.

Tag et kig nedenfor, hvor vi har samlet et overblik over arenaerne og samtidig viser hvordan de kan forvandles til en fantastisk kulisse. Sammen får vi fantasien til at lave mirakler.

Arena A

Arena A er vores største hal på 2100 kvm. med plads til 1600 siddende gæster.

Arena A kan tilpasses med inddækning, så den også egner sig til mindre selskaber helt ned til 200 personer. Unikt ved denne hal, er at de flytbare tribuner kan indgå i dit ønskede setup – ligesom der også er mulighed for at indrage balkonområdet.

Arena A er handikapvenlig og fleksibel i dens muligheder – Det betyder at den kan anvendes til såvel messer, gallamiddage, fester, større konferencer eller årsmøder.

Arena C

Arena C har plads til 600 siddende gæster.

Denne arena egner sig også godt til selskaber, generalforsamlinger, firmafester mm. Der er mulighed for tilpasning i forhold til indretning og placering af evt. scene.

Arena E

Arena E har plads til 300 siddende gæster.

Denne arena er husets mindste, og med lavere til loftet. Den kan bruges til gruppe sessioner, opstilling af stande, og er et muligt ekstra rum der kan sættes i spil til jeres arrangement. Bemærk at rummet dog egner sig bedst til arrangementer der ikke generes af udseendet fra en idrætshal.

Arena B

Arena B har plads til 1200 siddende gæster.

Arena B er husets anden største, med samme antal kvm. gulv som Arena A, men uden tribuner og balkon. Den kan inddækkes og egner sig dermed både til store og mindre selskaber med flere end 200 deltagende. Arena B’s fleksibilitet gør den oplagt til anvendelse ved årsmøder, generalforsamlinger, firmafester eller jubilæer.

Arena B er handicapvenlig og ligger i tæt forbindelse med Arena A. Med samlet plads til 2800 deltagere, er det muligt at anvende begge arenaer til et større arrangement, hvis ønsket.

Arena D

Arena D har plads til 600 siddende gæster.

Denne arena er sammenlignelig med Arena C. Den kan dog ikke inddækkes, hvilket gør at den egner sig bedst til arrangementer der ikke generes af udseendet fra en idrætshal.

Ikke fundet det, du søger?

Fortvivl ej!

Vi kan også lave flotte opstillinger i vores foyer og på repos på 1. sal, som er åben og indbydende til et stående arrangement – men kan også kombineres med mødelokaler og arenaer.

Line Boel

Salgsansvarlig

Birgitte Kirktved

Projektleder
Return to top of page