Waterline Musik Festival 2018

Inspireret af de store arenakoncerter med Katie Melua, Beach Boys og Bryan Adams skød Arena Nord i februar 2017 gang i en endags, indendørs musikfestival. På programmet var der dansk rock, leveret af nogle af landets suverænt største rocknavne. Der var således to hovedscener, seks navne og fantastisk stemning på programmet, da Arena Nord bød ind til en fest af en indendørs festival, lige midt i Frederikshavn.

Derfor hedder det Waterline Musik Festival

Waterline Musik Festival har fået sit navn af en meget bestemt årsag; Nemlig Frederikshavns beliggenhed ved vandet samt det faktum, at der netop er bevilget en udvidelse af havneområdet i både Frederikshavn og Skagen. Denne udvidelse skal bidrage til erhvervslivet i byen, og det var derfor også ganske naturligt, at navnet på denne nye indendørs musikfestival skulle drage associationer til netop havnen og vandet.

Som Per Malmberg, direktør i Arena Nord, selv siger det, har det været vigtigt med festivalen at signalere Frederikshavns kraft og potentiale overfor omverdenen. Derfor er det også nærmest en selvfølge, at alle aktiviteter i Arena Nord gerne skal sætte fokus på de muligheder, der er i det frederikshavnske – og det er netop dét, havnen og vandet er en altafgørende del af.

D.A.D. på Waterline Musik Festival

Da Waterline Musik Festival løb af staben tilbage i februar var det med besøg af nogle af dansk rocks allerstørste navne. På de to scener, Ocean og Harbour kunne publikum opleve navne som D.A.D., Blue Van, Go Go Berlin, White Dominos, Superscum og Bon Jovi Jam. Særligt D.A.D. udtrykte stor begejstring over at få lov til at være med til at starte denne nye festivaltradition i Frederikshavn. Musikken spillede fra kl. 16-01, og der var ingen tvivl om, at de 1.200 festivalgæster var glade for Waterline Musik Festivals helt klare rockprofil.

Musikken og hovednavnene var fordelt over de to scener, så det var muligt at opleve alle bands til Waterline Musik Festival.

Publikumsområder på Waterline Musik Festival

Foruden den musikalske underholdning, var der sørget for forskellige barer og lækre foodstands, hvor publikum kunne få mad og drikke i løbet af arrangementet. Ligeledes var der opstillet rygerlounge samt stemningsmiljøer med palmer, hængekøjer og en lang række andre hyggelige elementer.

Waterline 2018

Waterline 2018 er allerede planlagt og finder sted d. 17. marts 2018. Her lukkes der således endnu en gang op for en hel dag med rock, fest og fantastisk stemning!
Programmet for næste års indendørs festival er allerede offentliggjort, og der er allerede åbnet op for billetter til dagen med mulighed for gode EARLYBIRD-rabatter til de hurtige.

Prisen for deltagelse til Waterline 2018 er fra 460 kroner, inkl. billetgebyr.