Sparekassen Vendsyssels garantmøde

Hvert andet år afholdes Sparekassen Vendsyssels garantmøde, og det har siden 2012 foregået i Arena Nord. Her bydes der velkommen til op mod 800 gæster, som skal præsenteres for bankens drift og regnskab og som naturligvis derudover samles til en informativ god dag og aften.

Garantmøde i stringent design

Når Sparekassen Vendsyssel afholder garantmøde i Arena Nord, er der stort fokus på indretning og design. Således tages der altid udgangspunkt i bankens logo og dets farver, der går igen i servietter, stearinlys, blomster og lyssætning.

Hele salen indhylles i sort molton med nøje udvalgt lyssætning. Dette giver en langt mere intim og personlig stemning, hvor der er mulighed for, at de næsten 800 gæster kan socialisere og hygge sig på tværs af bordene.

Garantmøde med 360 graders gæstfrihed

En af fordelene ved at afholde garantmøder, konferencer mv. hos Arena Nord er den store vægt, der lægges på at give alle gæster en komplet oplevelse – 360 graders gæstfrihed. Vi tilbyder at stå for alt, fra planlægning, forplejning, indhentning af underholdning samt arrangering af overnatning i Frederikshavn.

I kraft af vores mange års erfaring som nordjysk multihus har vi en bred vifte af samarbejdspartnere, vi kan trække på, og vi gør det hellere end gerne, så I får en uforglemmelig dag og aften.

Således står Arena Nord også for den 3-retters buffetmenu der serveres, samt de underholdende indslag, gæsterne kan opleve i løbet af aftenen på Sparekassen Vendsyssels garantmøder.

I 2016 faldt valget på Lis Sørensen, der var klar til at levere musikalsk underholdning til de mange gæster.