Spar Nord aktionærmøde

Spar Nords aktionærmøde er en årligt tilbagevendende begivenhed i Arena Nord, og vi har således også et tæt samarbejde med Spar Nords egne tovholdere på arrangementet.

Her deltager tæt på 1.000 mennesker hvert eneste år, og der er således også skruet godt og grundigt op for både indretning, opdækning og naturligvis forplejning i løbet af mødet.

Aktionærmøde i logofarver

Når der afviklet et arrangement såsom Spar Nords årlige aktionærmøde i Arena Nord, gør vi det naturligvis med udgangspunkt i den pågældende virksomhed/organisation. Dette gælder især indretningen, der i denne specifikke forbindelse tager sit udgangspunkt i Spar Nords egne logofarver.

Således er opdækning på bordene eksempelvis holdt i logofarver. Derudover indrettes der med stemningsskabende palmer, der placeres rundt om bordene. For at sikre sig at alle kan følge med i, hvad der foregår på scenen, opstilles der hele tre storskærme over den store scener.

Forplejning under aktionærmøde

Når det gælder forplejning i forbindelse med Spar Nords aktionærmøde står Arena Nords egne kokke og andet forplejningspersonale klar med vådt og tørt dagen igennem. Dette foregår eksempelvis i form af en tallerkenserveret varm anretning samt kolde og varme drikke i løbet af dagen.