Rødspætte Cup – en international håndboldturnering

Håndbold, håndbold og mere håndbold… det er en af de ting, der er garanteret, når Frederikshavn og Arena Nord hvert år i påsken inviterer til håndboldstævne for både danske og udenlandske håndboldentusiaster. Faktisk er der tale om Danmarks største og ikke mindst internationale håndboldturnering.

Det er fire dage, hvor håndbolden og det sociale samvær mere end noget som helst andet er i højsædet. Her mødes børn og unge i alle aldre for at spille om sejrene og ellers få en masse gode oplevelser med hjem i bagagen.

Deltagere i tusindvis til Rødspætte Cup

Noget af det, der gør Rødspætte Cup så storslået og attraktivt for rigtig mange unge håndboldspillere, er det faktum, at i mellem 4.000 og 6.000 håndboldspillere samles for at dele de gode oplevelser i Arena Nord.

De er her selvfølgelig for at spille håndbold, men allerhelst for at vinde og måske tage fra turneringen en medalje eller pokal rigere. Blandt de deltagende lande er naturligvis de helt store håndboldnationer som Tyskland, Norge, Sverige og sidst men ikke mindst – Danmark. Derudover deltager typisk Moldova, Ungarn, Belgien, Holland og Finland.

Rødspætte Cup har været afviklet i Frederikshavn siden 1973 og har således efterhånden også et par år på bagen, når det kommer til planlægning og eksekvering af det store arrangement. Der spilles i 13 haller, hvoraf de seks befinder sig i Arena Nord, der altså spiller en væsentlig rolle i den store turnering.

Overnatning til Rødspætte Cup

I forbindelse med Rødspætte Cup skal der naturligvis være muligheder for overnatningsmuligheder rundt omkring i Frederikshavn. I kraft af de mange deltagende hold, er der oftest også fyldte hoteller i hele byen.

Således kan det være en rigtig god idé at være ude i god tid, når der skal bookes overnatning til de fire påskedage, hvor Rødspætte Cup løber af staben. Hos Arena Nord hjælper vi jer hellere end gerne med at finde ideelle overnatningsmuligheder.