Rasmus Seebach

  1. 5. februar 2016 gæstede Rasmus Seebach for tredje gang Arena Nord til et festfyrværkeri af en koncert. Det gjorde han i forbindelse med udgivelsen af albummet “Verden ka’ vente”, der blandt andet indeholdt hits som “Lille store verden” og “Flyv fugl”.

I alt 4.000 gæster stod klar til at synge med på såvel nye som gamle numre, da den danske smørtenor endnu en gang formåede at samle publikum, som kun de færreste kan det.

Rasmus Seebach samler både unge og gamle

Det er nemlig ingen hemmelighed, at Rasmus Seebach gang på gang formår at samle et bredt spektrum af mennesker til de koncerter, han giver rundt omkring i det ganske land. Det samme gjorde sig naturligvis gældende d. 5. februar 2016 i Arena Nord, hvor både børn, unge, voksne og sågar pensionister var mødt op for at synge med.

Rasmus Seebach i Arena Nord

Noget af det, Arena Nord kan tilbyde i forbindelse med denne type koncerter er først og fremmest faciliteter, der kan rumme flere tusinde mennesker ad gangen. Dertil kommer sig Arena Nords unikke konstruktion, der gør, at lyd og akustik altid er i absolut særklasse. Noget, der bestemt også gjorde sig gældende til lige netop denne koncert.

Således er der altså gode muligheder for at afvikle både store danske og internationale navne samt mindre, mere intime koncerter i Arena Nord.