Orskov Yard – Jubilæumsfest

I 2013 kunne Orskov Yard fejre en helt særlig mærkedag – nemlig 10 års fødselsdag og i den anledning var der inviteret til fest i Arena Nord. Til jubilæumsfesten deltog næsten 350 gæster, der blev budt inden for til et brag af en fest, med flot opdækkede borde, buffetservering og underholdning i verdensklasse.

Jubilæumsfest med 360 graders gæstfrihed

Hos Arena Nord er vi stolte af vores koncept; 360 graders gæstfrihed. Det betyder, at vi tilbyder at stå for al planlægning, herunder også arrangering af overnatning, musikalsk underholdning samt andre festlige indslag i forbindelse med en større firmafest såsom Orskov Yars jubilæumsfest.

Til fødselsdagsfesten betød det blandt andet, at Arena Nord stod i spidsen for flot opdækkede borde, der hver især var belyst med spots fra rig i loftet samt en arena, der var inddækket i sort molton.

Ligeledes blev aftenens gæster budt velkomne i Arena Nords foyer, hvorefter der blev serveret en lækker buffetmiddag og naturligvis sørget for drikkevarer i løbet af hele aftenen.

Jubilæumsfestens underholdende indslag

Som det hører sig til en rigtig fest, var der sørget godt og grundigt for underholdning, da Orskov Yard gæstede Arena Nord. Med Martin Brygmann i spidsen som vant konferencier og musikalsk underholdning leveret af DIE HERREN og Østre Gasværk var der solid underholdning igennem hele aftenen.

Som den perfekte afslutning på en god aften var der fyrværkeri kl. 23 med efterfølgende natmad. Der var endvidere klargjort en pose med morgenbrød, der var lige til at tage med hjem, så ingen skulle ud at køre efter morgenmad den næste morgen.