Nordjyske Banks generalforsamling

Når Nordjyske Bank skal afholde deres generalforsamling, foregår det hver andet år i Frederikshavn – nærmere bestemt i Arena Nord. Her kommer mellem 1.000 og 1.500 gæster, der alle står klar til at lytte, inspirere og naturligvis være en del af en god dag med kollegialt samvær.

360 graders gæstfrihed til Nordjyske Banks generalforsamling

Hos Arena Nord gør vi utrolig meget ud af 360 graders gæstfrihed. Ganske enkelt betyder det, at vi tilbyder jer at stå for alt, fra planlægning og forplejning til arrangering af overnatningsmuligheder i Frederikshavn.

Det er netop også denne service, man hos Nordjyske Bank nyder godt af, når eventen hvert andet år afvikles i Frederikshavn og Arena Nord. Her står vi klar med forplejning i form af fx kolde og varme drikkevarer i løbet af dagen. så de 1.000-1.500 gæster også har noget at holde sig kørende på hen mod dagens afslutning.

Når detaljerne er på plads

Der opsættes tre Nordjyske Bank-flag på flagstænger ved Arena Nords hovedindgang, ligesom logobanner og roll-ups sættes op flere steder i såvel foyer som resten af arenaen. Bankens logofarver ses langs væggene, på dugene og på bordene. Sidst, men bestemt ikke mindst, er scenen indkranset i én lang blomsterkrans.

Alt i alt, bliver det altså en fuldt ud gennemført generalforsamling, hvor Nordjyske Bank på alle måder er i centrum for det forestående arrangement.

TV-transmission til Aalborg fra Nordjyske Banks generalforsamling

Som noget ganske særligt, er der sørget for TV-transmission til Aalborg, når Nordjyske Banks generalforsamling hvert andet år afholdes i Arena Nord. Dette gør sig selvfølgelig også gældende den modsatte vej, når Nordjyske Banks generalforsamling afholdes i Aalborg de andre år.

Der er således gode muligheder for at følge med i den årlige generalforsamling, uanset om man fysisk er til stede i Arena Nord eller ej.