Nordic Fight Night – Internationalt boksestævne

Nordic Fight Night er et stort internationalt boksestævne, der afholdes rundt omkring i Danmark. Hos Arena Nord er boksestævnet blevet afholdt hele otte gange siden 2012 og har blandt andet dannet rammerne om Dennis Ceylans debutkamp, ligeledes tilbage i ’12. Eventen afvikles i et tæt samarbejde med boksepromoter og eventmager, Team Sauerland fra Sauerland Promoters, der har været med siden Nordic Fight Nights spæde begyndelse.

Derfor afholdes Nordic Fight Night i Arena Nord

Et af formålene med overhovedet at afholde Nordic Fight Night er at udbrede kendskabet til dansk og i øvrigt skandinavisk boksning. Samtidig har det til enhver tid været ambitionen at trække nogle af de største internationale boksekampe til Danmark og naturligvis bokseeventen, Nordic Fight Night.

Arena Nord danner med sine mange kvadratmeter og fantastiske faciliteter de perfekte rammer omkring Nordic Fight Night samt andre former for store sportsstævner og -arrangementer.

Ved hvert af de otte stævner har man formået at tiltrække i mellem 1.100 og 2.700 bokseglade gæster til Arena Nord, og der er således også smidt i bokseringen til et brag af en fest, hver eneste gang Nordic Fight Night gæster Frederikshavn.

Foruden selve bokseeventen havde publikum i 2016 muligheden for at tilkøbe en Knockout Buffet til kun 250 kr.

Nordic Fight Night TV-transmitteres til hele verden

Noget af det allermest fantastiske ved boksestævnet er, at der TV-transmitteres til hele verden. Således er der fantastiske muligheder for, at man kan følge med i de forskellige boksekampe, uanset om man befinder sig i selve Frederikshavn, i Berlin eller måske New York.

Der har hver aften været mellem 8 og 12 professionelle boksekampe – især med danske, svenske og norske boksere. De største kampe har været Cicilie Brækhus’ mange VM kampe og danske Dennis Ceylans EM kamp i oktober 2016.

Nordic Fight Night med mulighed for hjemtransport

I forbindelse med Nordic Fight Night 2016 var der som en ekstra service til publikum mulighed for at tilkøbe hjemtransport. Det foregik med tog fra Frederikshavn til Aalborg St. og med stop i alle byer undervejs på ruten. Hjemtransporten var et samarbejde mellem Arena Nord og Nordjyske Jernbaner.