Grease

Det er efterhånden mange år siden, Grease for første gang så dagens lys. Det var i 1978, at filmen med Olivia Newton-John og John Travolta i hovedrollerne blev udødeliggjort og til stadighed vises med jævne mellemrum på dansk TV. Således var det også en ganske naturlig forlængelse af fænomenet, da man valgte at omdanne den vanvittigt populære film til en mindst lige så populær musical.

I Danmark er hovedrollerne spillet af Anna David og Silas Holst, der på hver deres helt egen måde giver liv til Grease-universet.

Grease trak topkarakterer hos anmelderne

Arena Nord kan i kraft af sin unikke udformning og fremragende tekniske udstyr byde på fantastiske oplevelser – ikke mindst lydmæssigt, og det kunne selvfølgelig også mærkes, da Grease kom til byen.

Forestillingerne i Arena Nord blev afholdt over to dage i oktober 2015, hvor Frederikshavn blev endestationen for en lang turné, og det blev et brag af en afslutning. Blandt andre gav Kanal Frederikshavn forestillingen topkarakterer i form af hele seks stjerner ud af seks mulige. Ligeledes gjorde de 4.200 gæster, der så musicalen over de to dage.

Grease Afterparty

Foruden billetter til selve forestillingen, kunne publikum tilkøbe adgang til et afterparty indrettet i vaskeægte Grease-tema. Salen var pyntet med kunstige palmer, banner med palmer og strand, hele fire forskellige barer samt meget andet. Derudover var der, fordelt over de to dage, næsten 800 spisende gæster, der alle kunne nyde godt af den lækre 3-retters menu, som Arena Nords egne kokke stod i spidsen for.