Global Business Seminar – Tony Blair

Han er en af moderne tids største og mest markante regeringsledere og blot en af flere markante politiske skikkelser, der har gæstet Arena Nord i Frederikshavn.

Der er naturligvis tale om Tony Blair. Den tidligere premierminister i Storbritannien, der bestred embedet som regeringsleder i mere end et årti, gæstede i 2014 Frederikshavn – nærmere bestemt Arena Nord.

Tony Blair var den tredje i rækken af store politiske ledere til at lægge vejen forbi til en på alle måder inspirerende tale. Inden ham havde personer som den amerikanske præsident Bill Clinton samt dennes vicepræsident Al Gore også lagt vejen forbi Arena Nord.

Tony Blair til en snak om den globaliserede verden

Da Tony Blair gæstede Arena Nord i forbindelse med Global Business Seminar, blev det som hovedtaler for et arrangement, der i forvejen var spækket med inspirerende ledere og direktører fra nogle af landets største virksomheder. Hver især stod de klar til at give deres besyv med, når snakken faldt på det at leve – og i øvrigt være virksomhed – i en globaliseret verden, hvor der skal handles og samarbejdes på tværs af landegrænser.

Som hovedtaler for Global Business Seminar kunne Tony Blair selv fortælle om det at være oppositionspolitiker, statsoverhoved, diplomat, erhvervsmand og naturligvis menneske i den globaliserede verden.

Bespisning og VIP-billetter til Global Business Seminar

Global Business Seminar blev afholdt i Arena Nord, og som en naturlig del af vores 360 graders gæstfrihed-koncept, var der selvfølgelig også sørget for forplejning – både i løbet af dagen og til middag om aftenen. Her var der VIP-spisning for 100 gæster samt mulighed for håndtryk og foto med dagens hovedtaler. Ligeledes havde Arena Nords egne kokke sørget for en treretters tallerkenservering for de øvrige godt 500 gæster.