Foreningen af Kommunale Beredskabschefer

Da Foreningen af Kommunale Beredskabschefer i 2015 skulle afholde deres årsmøde, foregik det i Arena Nord, hvor næsten 400 gæster samledes til et brag af et arrangement.

Her var udstillinger, festlig underholdning og naturligvis en lækkert sammensat menu som afslutning på en vellykket dag.

Til generalforsamlingen blev flere lokaler – heriblandt Arena Nord, forpladsen, multihallen, badmintonhallen samt en lang række konferencelokaler – taget i brug, således at der var rum for de mange forskellige aktiviteter, dagen havde at byde på.

Generalforsamling for Foreningen af Kommunale Beredskabschefer

Selve generalforsamlingen blev afviklet i Arena Nords konferencelokaler på første sal. Derudover var der opstillet hele 64 stande, hvor arrangementets mange gæster blandt andet havde muligheden for at se såvel nye som gamle beredskabskøretøjer.

Frokosten blev serveret i badmintonhallen, hvor køkkenet havde sørget for forplejning til de deltagende. Foruden dette var multihallen opdelt med festlokale i den ene halvdel og konferencesal med skolebordsopstilling i den anden del.

Aftenfest for Foreningen af Kommunale Beredskabschefer

Som den helt rigtige afslutning på dagen, var der arrangeret aftenfest. Her fik de deltagende en fantastisk mulighed for at socialisere med hinanden i lidt mere afslappede rammer ved opdækkede runde borde.

I køkkenet havde Arena Nords egne kokke sammensat en 3-retters lækker menu, til de sultne gæster efter en lang dag med udstillinger, generalforsamling mv.

Til underholdning var det en af vores mange referencer inden for musikkens verden. ”På slaget 12” leverede den musikalske underholdning, og det blev naturligvis gjort i vanlig topklasse med danseglade gæster og et veloplagt band.