DM for Garder – Mesterskab

Arena Nord råder over halfaciliteter, der er ideelle til afholdelse af store konferencer, messer og naturligvis også til afvikling af sportsstævner og mesterskaber. Således var Arena Nord også det helt rigtige valg, da DM for Garder skulle afvikles tilbage i 2013.

Danmarksmesterskabet for Gardere – 2000 gæster/gardere

Her kom op mod 2.000 gardere samt deres forældre og ledere, der alle deltog i den daværende festlige åbning af mesterskabet – DM for Garder i Arena Nord. Til mesterskabet stod borgmester, Lars Møller klar til at byde de mange gæster velkomne, ikke blot til mesterskabet og Arena Nord men til Frederikshavn.

Alle lokaler taget i brug til DM for Gardere

I forbindelse med afviklingen af DM for Gardere blev alle lokaler i Arena Nord taget i brug. Ligeledes blev tilstødende haller samt køkken. I køkkenet stod kokkene klar med to måltider om dagen i de tre døgn, de 1.400 gardere gæstede Frederikshavn til DM for Gardere.

Således blev det altså et tredages arrangement, hvor vi, hos Arena Nord fik muligheden for at vise, hvad vi som multihus kan og naturligvis hvad Frederikshavn har at byde på i forbindelse med afviklingen af større stævner og mesterskaber.