Danmarks Teaterforeninger

Hos Arena Nord er vi stolte af den store variation, der er i de seminarer, konferencer, koncerter mv., vi kan afholde her i huset. Det kan vi naturligvis kun i kraft af vores mange samarbejdspartnere og de arrangører, der lægger deres arrangement i vores hænder.

Således har det også været en stor ære, da vi i 2015 kunne byde velkommen til Danmarks Teaterforening i forbindelse med deres årlige teaterseminar. Her var der fokus på intimscener, hvor der opførtes korte indslag, udstillerstande samt festlige indslag i løbet af eventen.

Danmarks teaterforening – et årligt teaterseminar

Danmarks teaterforenings teaterseminar er en årlig begivenhed, og der gøres hver gang rigtig meget ud af at overgå foregående års succeser. Derfor er der fokus på alt, fra underholdning og aktiviteter til udstilling, præsentationer og deslige.

Kravene til teknik og afvikling var derfor naturligt nok også i højsædet, så de mange deltagere fik en fantastisk oplevelse og et godt seminar med læring, præsentationer og sparring med interessefæller. Blandt andet derfor er Arena Nord med en akustik og lydoplevelser i særklasse det oplagte valg til afholdelse af lignende seminarer og konferencer.

Aftenfest lørdag + indretning af vinbar til Danmarks teaterforening

På teaterseminaret deltog ca. 500 gæster, der hver især var med til at gøre arrangementet til en fantastisk oplevelse for meddeltagere og arrangører. Repos på 1. sal blev opbygget med hele 82 udstillerstande, hvor udbyderne af forskellige forestillinger hver især havde muligheden for at præsentere deres produkter. I konferencelokalerne var der intimscener, hvor der i løbet af dagen kunne opleves korte indslag for den kommende sæsons vifte af forestillinger.

Som en fantastisk afslutning blev alle deltagerne inviteret til fest lørdag aften, hvor der var god mad, vinbar og socialt samvær. Alt dette og meget andet var det, Arena Nord stolt kunne byde på, da Dansk Teaterforening i 2015 valgte at afholde det årlige teaterseminar.