Danmarks Biblioteksforenings årsmøde

420 gæster deltog, da Arena Nord tilbage i 2012 bød indenfor til Danmarks Biblioteksforenings årsmøde.

Her var arenaen opdelt i to afdelinger; en kongressal og en festsal med plads til ca. 400 personer i hver afdeling.

Således var der også god plads til dagens mange aktiviteter, udstillinger mv. – og selvfølgelig aftenens fest, hvor de deltagende kunne hygge sig med hinanden over god mad og fælles interesser.

Aktiviteter til Danmarks Biblioteksforenings årsmøde

I forbindelse med årsmødet var der opstillet stande i foyerområdet. Ved de ca. 40 stande stod der repræsentanter klar til at fortælle og præsentere for de fremmødte. Foruden de aktiviteter, der foregik i Arena Nords kongressal og konferencelokaler var der arrangeret kulturudflugter for ledsagerne. Disse udflugter foregik i Sæby, Skagen, Bangsbofort og naturligvis ved det gamle værft i Frederikshavn.

Danmarks Biblioteksforenings årsmøde – 360 graders gæstfrihed

Hos Arena Nord går vi gerne det ekstra skridt for at give vores gæster det, de fortjener. Vi bestræber os på at overgå deres forventninger med hele tre forskellige venues, lokaler til alskens selskaber og arrangementer samt forplejning og deslige i løbet af dagen(e).

Derfor var der også lagt op til en god oplevelse, da årsmødet blev afsluttet med en aftenfest. Her blev der serveret en 3-retters menu til deltagerne, der var placeret ved runde borde. Sidstnævnte til stor gavn for gæsternes muligheder for at socialisere på tværs af bordene.

Underholdning med Marie Carmen Koppel til Danmarks Biblioteksforenings årsmøde

Ved aftenfesten blev underholdningen blandt andet leveret af Marie Carmen Koppel. Derudover slog danseorkesteret Airline et smut forbi og spillede op til dans og fantastisk stemning i hele salen.

I kan altså trygt afholde jeres årsmøde, konference og deslige hos Arena Nord. Vi tilbyder at hjælpe med planlægningen og står ligeledes klar med råd, vejledning og den sparring, I har brug for, for at kunne holde et fantastisk arrangement.