Bygma Firmafest

I 2016 stod Arena Nord i spidsen for at arrangere et arrangement for Bygmas største kunder i Nordjylland. 

Med lækker mad, rigeligt med drikkevarer, god underholdning og tæt på 400 feststemte gæster, var der lagt op til en fest af de helt store.

Fest for store kunder

Hos Arena Nord lægger vi stor vægt på det, vi selv kalder “360 graders gæstfrihed”. I bund og grund, tilbyder vi at stå for alt, fra planlægning af arrangement til booking af overnatning på byens hoteller, hvis der skulle være behov for det.

Vi råder over egen kok, der står klar til at trylle en verdensklassemenu frem af ærmet, og så har vi gode kontakter til eventfirmaer, foredragsholder, musikalske indslag samt meget andet, der kan være med til at gøre lige netop jeres firmafest til noget mindeværdigt.

Alt dette og meget andet var naturligvis også det, vi kunne tilbyde Bygma, da de i 2016 afviklede deres firmaarrangement her i Arena Nord. Der blev serveret en 3-retters tallerkenservering, og så var der opstillet både cocktail og champagnebar til de tørstige gæster.

Hele salen var flot inddækket og belyst, så der var den helt rigtige stemning. Gæsterne blev placeret ved runde borde, og der var således også rigtig god mulighed for socialisering med sidemand og -kvinde eller på tværs af bordet.

Underholdning til Bygma Firmafest

Hos Arena Nord har vi en solid referenceliste over forskellige underholdende og musikalske indslag i forbindelse med en sådan fest, som den Bygma valgte at afholde her hos os.

Rollen som konferencier blev stærkt styret af Martin Brygmann + DJ Claus Høyer, der stod klar med vanlig charme og professionalitet til at lede Bygmas personale igennem aftenen.

Derudover var der dans og musikalsk underholdning leveret af Sweethearts og Scoretrick, så tonen var på alle måder lagt til et brag af en firmafest, da Bygma gæstede Arena Nord.

Firmafest til den lyse morgen

360 graders gæstfrihed – som sagt, så gjort. Til Bygma Firmafest var der sørget for, at alle tænkelige aspekter og detaljer gik op i en højere enhed. Derfor var der, ganske naturligt, også arrangeret natmad til det sultne folk, ligesom der hen mod aftenens afslutning stod fyrværkeri på programmet.

Sidst men bestemt ikke mindst, var der sørget for morgenbrød, inden turen gik hjem i seng, så gæsterne slap for at skulle ud at køre den efterfølgende morgen.

Alt i alt altså en gennemført aften, hvor Bygma fik lige præcis den fest, de gerne ville have. Arena Nord gik til opgaven med en devise om, at der ikke måtte mangle noget, og efter alt at dømme lykkedes denne mission på alle måder.