Skip links

Blues Festival

Den frederikshavnske blues festival – også kaldet Blues Heaven – er en traditionsrig festival, hvor bluesfans og internationale kunstnere samles for at hylde bluesmusikken. Første år man afholdt festivalen var tilbage i 2005, og som et helt naturligt valg har man de første seks år valgt Det Musiske Hus som venue.

I kraft af at arrangementet er vokset og gæsterne blevet flere, har man dog valgt at flytte Blues Heaven til Arena Nord, hvor der er god plads til musikalske udfoldelser og fedt samvær med andre bluesentusiaster. Med plads til op til 1.000 gæster og et spækket musikprogram, er der uden tvivl potentiale til, at Blues Heaven 2017 også bliver en mindeværdig oplevelse.

Blues festival med internationale kunstnere

Blues Heaven er en af de mest respekterede og anerkendte bluesfestivaler i Europa. Således har man til denne musikfestival også sørget for nøje at udvælge de kunstnere, der skal levere underholdning og stemning til de mange fremmødte gæster. Først og fremmest kommer kunstnerne fra bluesmusikkens moderland i USA, så der er lagt i kakkelovnen til et brag af en oplevelse.

Blandt tidligere navne, der har underholdt på Blues Heaven er Johnny Winter, Gary Moore, Dr. John og Walter Trout samt hundredevis af andre bands, der har slået deres vej forbi festivalen.

Blues festival – et overflødighedshorn af blues, rock, gospel og soul

Når Blues Heaven skydes i gang fredag d. 3. november, bliver det til et sandt overflødighedshorn af musik og kunstnere fra USA og den øvrige verden. Hele 14 bands står klar til at give publikum en ordentlig en på opleveren med 17 timers musik fordelt på to scener.

Det bliver to dage med musik i verdensklasse, hvor der er sørget for alt det, der skal til for at skabe et mindeværdigt arrangement. Med hele 12 år på bagen betragtes den frederikshavnske blues festival som en af de ubestridt bedste af sin slags i Europa og nyder stor respekt og anseelse blandt såvel kendere som blues entusiaster.

Kom med til blues festival i Arena Nord!

Skal du med til traditionsrige Blues Heaven i Arena Nord? Det hele foregår i dagene 3. og 4. november, hvor du kan købe både endags- og weekendbilletter, afhængigt af hvor mange af weekendens kunstnere du har lyst til at opleve.

Hvis du har lyst til den komplette oplevelse, kan der naturligvis også købes en VIP-billet!

Priser mv. findes nedenfor.

Fredag åbnes festivalen kl. 19 og varer helt frem til kl. 01.

Lørdag åbnes festivalen kl. 16 og varer ligeledes frem til kl. 01.

Priser

Weekendbillet: Kr. 695,-

Endagsbillet:

  • Fredag  Kr. 395,-
  • Lørdag  Kr. 495,-

VIP-billet:

  • 1.195,-

Med i VIP-pakken får du:

  • Weekend billet
  • Fri øl/vand/vin i VIP Area
  • 5 drinks billetter til baren
  • Fast siddeplads i VIP Area
  • Spisning fredag & lørdag

Du kan læse meget mere om dette arrangement og tidligere års bluesfestivaler i Frederikshavn på arrangements hjemmeside www.bluesheaven.dk.

Return to top of page