Beach Boys

The Beach Boys har solgt millioner af plader verden over og har ligeledes været en stor inspiration for den musiske scene, som vi kender den i dag. Bandet blev dannet i 1961 af Wilson-brødrene, Brian, Dennis og Carl Wilson. Foruden de tre brødre var deres fætter, Mike Love og deres ven, Al Jardine også en del af bandet.

Siden formationen i 1961 har flere medlemmer forladt bandet, og der er samtidig kommet nye til. The Beach Boys anno 2017 består derfor af Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, David Marks og Bruce Johnston, men musikken er den samme, som den altid har været.

Således var det også en stor oplevelse, både for publikum og Arena Nord, da det populære amerikanske band slog vejen forbi Frederikshavn til et brag af en koncert d. 22. november 2014.

Beach Boys i Arena Nord
– en fantastisk lydoplevelse

Med velkendte hits som “California Girl”, “Surfin”, “Fun, fun, fun” og “I Get Around” blev The Beach Boys’ koncert i Arena Nord på alle måder en stor oplevelse for de mange fremmødte gæster. Med lyd i verdensklasse og de mere end veloplagte surferdrenge, var Arena Nord stolte af at kunne ligge invitere inden for til en koncert i musikkens og nostalgiens tegn.

Koncertgæster i alle aldre var klar til at synge og danse, og det var netop dette engagement fra publikum, der tog hele koncerten fra det kolde nord til Californiens sol og sommer.

En festlig aften i bedste Beach Boys-stil

Der blev skruet op for palmesus og bølgeskvulp, da sangtekster om biler, piger, sol og strand strømmede ud fra scenen og ned til det begejstrede publikum. Ligeledes var der lagt i ovnen til et brag af et før- og afterparty, der naturligvis blev holdt i bedste Beach Boys-stil.

Kort sagt, så blev det en forrygende aften med vaskeægte dansemusik, hvor næsten 1.400 koncertgæster var med fra start til slut.