ULRIKKE + MASS QUAVE

Samlet-pakke_arenanord

ULRIKKE

Ulrikke er en upcoming artist, som leverer en dynamisk samt intim perfomance. I 2011 vandt hun singer/songwriter konkurrencen Bandbattle og året efter deltog hun i P3s KarriereKanonen, hvor hun blev valgt ud som én af de 14 finalister. Siden da har hun haft flere koncerter i Danmark og spillede support for store danske navne som Dúné, A friend in London og Lukas Graham.

Lyt her ➞ https://soundcloud.com/ulrikkemusic

MASS QUAVE
Et orkester med plads. I Mads Houe & The Quavers er der plads til de følsomme og triste stunder. Samtidig kan der også være fart, når turen på skateboardet går lidt for hurtigt. Dette orkester har et ønske om at formidle og inspirere med velarrangeret gribende musik.

Before the rush: https://www.youtube.com/watch?v=nOfVRqisgSY

 

DE FEM NYE er et koncertkoncept udarbejdet i samarbejde mellem kulturiværksætternetværket, FREMWERK, og Frederikshavns spillested, Det Musiske Hus.

Her præsenterer vi over 4 måneder 5 forskellige koncertaftener. Genremæssigt præsenterer vi alt mellem elektronisk musik, sydstatsrock, pop og reggae – alt sammen idéudviklet, arrangeret og afviklet af unge entusiastiske frederikshavnere, der ønsker et rigere kulturliv i Frederikshavn kommune.

 

Køber du en pakkebillet, får du adgang til alle sæsonens DE 5 NYE-koncerter. Du får altså både mulighed for at opleve:

SPRING & I
ELI
SALVIA
STONEBIRD
ULRIKKE
MASS QUAVE
PHAUN
QUICK QUICK OBEY
ØST
TOTAL HIP REPLACEMENT

 

 

Del

Ulrikke_Mass_Arenanord