THE SHOW – A tribute to ABBA

Publikum over hele verden kan se frem til en fantastisk aften, når THE SHOW kommer til din by for at fejre og ære ABBA og ABBA´s musik.

Det er flere årtier siden, at ABBA turnerede, men musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af THE SHOW – A tribute to ABBA.

I 2017 fejrer THE SHOW, at det er 45 år siden, at ABBA udgav deres første single “People need love”, og eventyret om de svenske popkonger og -dronninger begyndte. The SHOW er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest til ABBA.

Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

“En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt version om ABBA, er at bruge svenske sangere, da de har en helt særlig accent, som er umulig at kopiere for andre. Vi går ikke på kompromis med noget, når vi skal genskabe den autentiske ABBA-lyd.” fortæller producent Kenneth Svoldgaard.”

Skynd jer, der bliver rift om billetterne

THE SHOW blev dannet i 2001 og har allerede nu afholdt 700 koncerter i 40 lande. Det har givet ABBA’s musik nyt liv for fans i flere generationer med mere end 2 millioner solgte billetter. The Show har vundet stor officiel anerkendelse og vandt i 2010 prisen for BEDSTE SHOW ved The Limelight Awards i London.


Show Menu

Forret:

Lakse timbale, bagt med krydderurte tappanade,

hertil marineret kål samt sauce vert.

Groft kuvertbrød med Læsø smør.

 

Hovedret:

Pesto stegt kalvefilet serveret med smør ristede pommes petit på spyd

hertil gulerodsflan, langtidsbagt kryddertomat

samt skysauce.

 

Dessert:

Hjemmelavet drambuie parfait med fyld af nougat og chokolade,

hertil hindbær coulis.

__________________________________________________________

“Absolut bedste ABBA siden ABBA”

Den Officielle Internationale ABBA Fan Klub

THE-SHOW_ARENANORD2

 

 

THE-SHOW_ARENANORD6

THE SHOW fejrer jubilæet for ABBA´s første single i 2017 – 45 år siden successen startede

THE SHOW – A tribute to ABBA

Året er 1974 i Brighton, England, Europa har kåret sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bliver den bedst sælgende pop gruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev gruppens store gennembrud og blev fulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden. Det er ingen hemmelighed, at ABBA ikke har turneret i flere årtier, så musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af “THE SHOW – a tribute to ABBA”, som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft 15 års imponerende succes i hele verden. Med næsten 700 koncerter i 40 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA´s musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

ABBA´s første single udgivelse
I 2017 fejrer THE SHOW, at det er 45 år siden, at ABBA udgav deres første single “People need love”, og eventyret om de svenske popkonger- og dronninger begyndte.

“ABBA er kendt og elsket over hele verden. Fra begyndelsen ville vi hylde denne bedrift ved at skabe den perfekte illusion om det originale ABBA. Når THE SHOW fejrer jubilæet for ABBA´s første singleudgivelse, vil publikum kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd,” fortæller producent Kenneth Svoldgaard.
THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talent show, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW.

“En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt illusion om ABBA, er at bruge svenske sangere i THE SHOW. De har en helt særlig accent, som er umuligt at kopiere for andre. Vi går ikke på kompromis med noget, når vi skal genskabe den autentiske ABBA lyd,” fortsætter Kenneth Svoldgaard.
Originale musikere

Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give THE SHOW en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA musikere som gæstestjerner i THE SHOW. På denne turne´ kan publikum se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og som kompenerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do sammen med det originale ABBA medlem Benny Andersson:

“Da jeg blev spurgt, om jeg ville spille med i THE SHOW, sagde jeg ja med det samme, fordi showet er af så høj kvalitet. Jeg nyder at bidrage til, at musikken bliver så tæt på den originale lyd som muligt. Det er måske svært at tro, men jeg nyder næsten mere at turnere med THE SHOW end med det originale ABBA. ABBA´s musik er vokset for mig hen over årene og har vist sig at have unikke kvaliteter. Efter alle disse år er sangene stadig levende, og jeg nyder dem mere og mere for hver dag, der går,” siger Ulf Andersson.

ABBA har fortjent deres plads i musikhistorien og i dag 45 år efter gruppens første singleudgivelse og 43 år efter deres store internationale gennembrud, lever deres musik stadig og sælger mere end 2 millioner albums om året.

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA´s største hits i et ekstravagant to-timers show. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.
Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA´s imponerende sangkatalog.

THE-SHOW_ARENANORD7

Priser og fans
Med mere end to millioner solgte billetter fortjener THE SHOW at blive stemplet som en gigantisk publikums succes, men udover publikums hyldest har THE SHOW opnået stor officiel anerkendelse. I 2010 vandt THE SHOW prisen for BEDSTE SHOW ved The Limelight Awards i London – THE SHOW vandt over shows som THRILLER LIVE, DIRTY DANCING og PRISCILLA (Queen of the dessert) THE MUSICAL.

Kennet Svoldgaard fortæller: “At vinde Limelight Awards var kronen på værket efter flere års dedikeret arbejde med at opbygge THE SHOW. Men det vigtigste for os er stadig den kærlighed, vi oplever fra de tusindvis af dedikerede ABBA fans, der kommer for at opleve THE SHOW år efter år. Og ikke mindst den hædersbevisning, at den Officielle Internationale ABBA Fan Klub har givet THE SHOW den størst mulige anerkendelse:

“Absolut bedste ABBA siden ABBA”
Den Officielle Internationale ABBA Fan Klub

Publikum over hele verden kan se frem til en fantastisk aften, når THE SHOW kommer til din by for at fejre og ære ABBA og ABBA´s musik.
THE SHOW – A TRIBUTE TO ABBA

FACT SHEET 2016
NUMBER OF COUNTRIES PERFORMED IN: 40 COUNTRIES ON 5 CONTINENTS
Total number of audiences: More than 2,000,000
Biggest show: Sao Paolo (Brazil) – 70,000 people
Selling out prestigous venues like: hollywood bowl (3 times) & the royal albert hall (2 times)
Fun facts: “The show” Has performed more than 5 times as many shows than the original ABBA (130 vs. 673 as per 1st April 2016)
Awards: The Limelight Award – the IQ magazine of London in 2010 – Runner ups: DIRTY DANCING, THRILLER LIVE & PRISCILLA – QUEEN OF THE DESERT.
SOLD OUT AWARD: LanXESS Arena Cologne Germany, more than 100,000 tickets sold.

AWARDS:
THE LIMELIGHT AWARD – THE IQ MAGAZINE OF LONDON IN 2010 – Runner ups: DIRTY DANCING, THRILLER LIVE & PRISCILLA – QUEEN OF THE DESERT.
SOLD OUT AWARD: LanXESS Arena Cologne Germany, more than 100,000 tickets sold.
THE ORIGINAL MUSICIANS FROM ABBA COMMENT ON THE SHOW

MATS RONANDER: GUITARIST AND VOCALIST ON THE ABBA TOURS
“I think THE SHOW is the best ABBA cover act that has ever been done! The band is very professional and the production is awesome!”

“It is fun to play this lovely music again. It was over 30 years ago!”

LASSE WELLANDER: ABBA’S MAIN GUITARIST ON TOUR AND RECORDS
“The group really manages the heritage from ABBA in a serious and elaborated way.”

“THE SHOW belongs to the absolute ‘crème de la crème’ of ABBA cover bands.”

ULF ANDERSSON: ORIGINAL SAXOPHONE PLAYER ON ABBA’S WORLD TOURS AND PLAYER ON “I DO, I DO, I DO, I DO, I DO” “The receptions from the audiences are similar to what we experienced back in the Seventies.”

“It feels stimulating to bring back the memories and the opportunity, for a second time in life, to work with the music of one of the world’s most successful bands.”
QUOTES & COMMENTS

ABOUT THE SHOW
“In many ways this truly felt like the first ABBA Tribute show I’ve ever seen, all the rest have been ABBA parodies trying to parade themselves as tributes. This felt like a very loving tribute and certainly one I would highly recommend seeing.”
by: HOLLYWOOD BOWL REVIEW

“I asked myself if this is what Abba would look like live in 2009 – and yes – it is exactly how they would look on stage now. I really had tears in my eyes.”
by: THOMAS BIRKENBACH

“Last night, the world premiere for the 2007 production of THE SHOW took place at the Royal Albert Hall in London. I was there, and for about two hours, I think I was surrounded by the happiest people on the planet.”
by: RYAN CAMERON

“The show was absolutely fantastic, and by far the best ABBA tribute I have seen.”
by: HELEN – ABBA FANCLUB

“I would give it 9/10. The group themselves were great. The girls had really studied the mannerisms of A & F. I don’t think I could ever see another tribute show now.”
by: JULIE RICKWOOD

“THE SHOW is the best ABBA tribute band I’ve ever seen.”
by: HOLLYWOOD BOWL REVIEW

“…as I was falling more and more into this concert, I got goosebumps one after another. I was not able to believe what happened. I had to close my eyes at many times and had the feeling to be back at the concert in Frankfurt in 1979.”
by: THOMAS BIRKENBACH AUTHOR OF HTTP://ABBASTORY.BLOG.DE

“If you’re an ABBA fan, not to be missed. Highly recommended.”
by: JENNY MAY – BAND WEBLOGS

 

Del

THE-SHOW_ARENANORD

THE-SHOW_ARENANORD5 THE-SHOW_ARENANORD4 THE-SHOW_ARENANORD3