Strings Attached

Koncert med Perry Stenbäck & Ole Albrechtsen.

Der er dømt seriøs strengeleg, når de to guitarister med mere, Perry Stenbäck og Ole Albrechtsen, går på scenen med deres instrumenter og spilleglæde. Der bliver trakteret guitar, dobro, mandolin, hawaii guitar, nyckelharpa – stort set alt, der har ”Strings Attached”.

Musikken i Strings Attached er svær at sætte i bås. Det er summen af det ”vi kan tilsammen”, roots musik i bredeste betydning. Der er numre skrevet af de to, folkesange fra forskellige lande og måske en enkelt salme eller højskolesang. Alt sammen leveret med overskud, varme og god kontakt til publikum – og en enkelt røverhistorie.

Det er to rutinerede herrer som her har fundet sammen. Navne som Allan Olsen, Sebastian, Klondyke, Barrow, Puma Hedlund, Tommy Cash har nydt godt af deres kunnen i studiet og på scenen. Ligeledes har de begge stået i front for egne projekter.

Svenske Perry Stenbäck er uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København, har stærke rødder i den stolte svenske folkemusiktradition og manøvrerer sikkert indenfor næsten hvilken som helst stilart. Fik i 2009 en Danish Music Award som bedste instrumentalist.

Danske Ole Albrechtsen er selvlært, startede med rock og har siden ”læst videre” inden for roots, jazz og country. Har produceret en del albums især inden for singer/songwriter genren og udgivet to albums med egne numre af jazzet tilsnit.

Glæd jer til en aften med to gode spillemænd, hvor spilleglæde, nørderi, drilleri, humor og publikumskontakt er i højsædet.

Del

Strengs-Attached_arenanord_Lønstrup Cafébio