Squeezebox Festival 2018

Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98, Frederikshavn
Lørdag: 12.00-24.00 | Søndag 10.00-12.00
Opstilling: Stående/siddende unum.
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Harmonika
Fra 150,-

Squeezebox Festival 2018

International Harmonikafestival

Danmarks (nye) harmonikafestival – SQUEEZEBOX festival (skwi:sboks) – løber endnu engang af stablen. Det sker lørdag den 18. august (uge 33) fra kl. 12.00 til 24.00 i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Igen i år byder vi på et spændende og anderledes program, der både tilfredsstiller og udfordrer dig, der elsker harmonikaen.

Som festival har vi stor fokus på den hele oplevelse og vi sætter en ære i at give vores gæster den bedste oplevelse. Musikken præsenteres i skønne lokaler, der inviterer til alt fra både dans, fest og farver til intime koncerter, debatter og ikke mindst buskspil.
Beværtningen er af højeste kvalitet ligesom lyd og teknisk udstyr er topprofessionelt.

Vores overordnede mål er helt simpelt at give så mange mennesker som muligt kendskab til harmonikaens kapacitet. At få flere unge til at spille på instrumentet samt at gøre instrumentet mainstream.


Billettyper

Billetpriser, på dagen:
Almindelig billet: 250 kr. incl. gebyr på 20 kr.
Pensionister og studerende: 200 kr. incl. gebyr på 20 kr.
Børn under 12: Gratis
Billetpriser, forsalg:
Almindelig billet: 200 kr. incl. gebyr på 20 kr.
Pensionister og studerende: 150 kr. incl. gebyr på 20 kr.


Årets kunstnere

Opel & Larssons Rekordkvartett (S)
Vi er stolte af at kunne præsentere Opel & Larssons Rekordkvartett fra Sverige.
Mange af jer kender sikkert Anders Larsson i forvejen fra alle hans tidligere besøg i Danmark, hvor han med sin ekvilibristiske spillestil og fantastiske improvisationer har fået mange kæber til at ramme jorden.

Opel & Larssons Rekordkvartett leverer humoristiske tekster og optimistisk hyggejazz højt niveau inspireret af 1920’erne Charlestonmusikpå. Glæd jer!

Lelo Nika Trio (DK/S)
De fleste vil nok kende Lelo Nika fra Vild med Dans, hvor han ofte hentes ind for at supplere The Antonelli Orchestra, når der skal spilles argentinsk tango, hvilket han gør med en passion og virtuositet, som man skal lede længe efter. Lelo Nika er nok en af de mest talentfulde harmonikaspillere vi har herhjemme. Instrument og menneske smelter sammen, når han spiller og hans teknik er ubeskrivelig, så kan du lide at lade dig dupere, så er Lelo Nika Trio helt sikkert noget for dig. Musikken som Lelo Nika Trio leverer er jazzet, glad og let at forstå på trods af det høje niveau.


Over Stok og Steen (N)
På mange måder minder Over Stok og Steens musik om danske Bror Kalles Kapel. De leverer god og gedigen gammeldans af allerbedste kvalitet!
Orkesteret har vundet flere priser i deres hjemland Norge, for deres svingende og fantastisk arrangerede musik, der giver de fleste lyst til en svingom på dansegulvet.
Vi garanterer at ingen kan sidde stille, når disse gutter går på scenen!


Frode Haltli & Trygve Seim (N)
Vi glæder os til at præsentere Frode Haltli for jer! For år tilbage turnerede Frode Haltli med orkesteret Lillebror & de Fyruge, men sidenhen har han færdiggjort sin konservatorieuddannelse, hvoraf det sidste år blevet taget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorie i København, og han er nu en meget eftertragtet musiker, hvis repertoire spænder utrolig bredt lige fra gammeldans til nyklassisk.
På SQUEEZEBOX skal vi høre Frode Haltli sammen med Trygve Seim på Saxofon.


Tjango! (FIN)
Finland har utrolig meget godt harmonikamusik at byde på og landet huser mange fantastiske og dygtige harmonikaspillere.
Tjango! beskriver sig selv som et akustisk folk jazz orkester. Orkesterets musik er en blanding af nordisk folkemusik og jazz og repertoiret er en nordisk fusion af gypsy swing, tango, bossa nova og bluegrass. Den fransk/belgiske jazzguitarist, Django Reinhardt, er værd at nævne i sammenhæng med dette orkester, da deres inspiration fra ham tydeligt kan høres når de spiller.


Vi afslører løbende flere kunstnere på www.sqbx.dk og på Facebook og Instagram. Søg efter Squeezebox International Accordionfestival.

KONTAKT OS!