Sigurds Danmarkshistorie

Ålbæk Idrætscenter
kl. 15:00
Opstilling: Siddende unummeret
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Historifortælling
kr. 210,00 inkl. billetgebyr

Sigurds Danmarkshistorie

Sigurd Barret slipper Danmarkshistorien løs når Forårsmessen åbner i Arena Nord den 3. marts 2018, spilledato er den 6/10-2018!

Frederikshavn Teaterforening og Ålbæk Idrætscenter er gået sammen om at vise Sigurd Danmarkshistorie. I 200 året for Frederikshavn som købstad synes vi det var oplagt at tænke Danmarkshistorien ind.

Om forestillingen:

Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene – i guldalderen møder hun både H. C. Andersen og Grundtvig – og efter krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid, hvor hun møder sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie. Hele tiden bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes. Forestillingen slutter med det åbne spørgsmål til publikum: Hvad kan vi bruge historien til, og hvordan kan vi dele den med hinanden på tværs af generationerne?

I weekenden hvor der er Forårsmesse I Arena Nord, vælger vi, at slippe billetterne fri, så fra lørdag den 3/3 og frem til spilledatoen lørdag den 6. oktober 2018 kl. 15,00, kan man via Frederikshavn Teaterforenings/Arena Nords hjemmesider, samt i Ålbæk Idrætscenter købe sin billet.

Det bliver en kæmpe oplevelse, når Sigurd Barret og hans medhjælpere, Adam Ild Rohweder, Ellinor og Dagmar Barrett, Eskild Dohn, Martin Klausen, dansere m.fl. går på scenen i Ålbæk, udtaler Carsten Bjørnager, Ålbæk Idrætscenter og Lilly Pedersen Frederikshavn Teaterforening, samstemmende.

Vi ved, når vi står sammen så kan vi meget mere og vi har et ønske om at kultur, oplevelser og sociale relationer skal bygge bro mellem generationer og det gør denne forestilling i høj grad.

Vi håber at rigtig mange vil tage til Ålbæk og høre og se Sigurds Danmarkshistorie, slutter Carsten og Lilly

KONTAKT OS!