Rasmus Walter

RASMUS WALTER ER TILBAGE MED NY TOUR OG NYT ALBUM

Rasmus Walter er pt. i studiet for at færdiggøre sit fjerde solo album.

Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, er ude med 1. singlen ”Løber” fra det nye album. 2. single udgives i september, og det nye album, der har fået titlen ‘’Himmelflugt’’, udkommer til november 2016.
Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, og til stor succes. Der har været bragende udsolgt flere måneder før start.
Rasmus Walter har sommeren 2016 holdt igen med festivaler, men optrådte dog på sommerens Grønne Koncerter i de 8 udvalgte byer.
Rasmus ser meget frem til at komme på landevejen med bandet, og udtaler omkring album og tour:
‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og den her gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret ’15, vi skal nok gøre vores til det.’’

1. Singlen ”Løber” - SE/LYT KLIK HER

Endeløst: – SE/LYT – KLIK HER

Verden i Stå: - SE/LYT – KLIK HER

 

Med på touren tager Rasmus Walter bandet med som består af:

Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas

Rasmus Walter Facebook: https://www.facebook.com/rasmuswalterdk/?fref=ts

Rasmus_Walter_arenanord2

 

 

 

ULTRAMARIN

Dansksproget duo med international popkant skal spille support til Rasmus Walters ’Live Tour 2017’.

Mød Ultramarin, der består af Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygmann. En popduo, der på original vis blander en storladen, international poplyd med dybsindige, dansksprogede tekster, som både peger mod moderne tendenser og den klassiske, danske sangskrivertradition.

Debutsinglen ’Hvis Sandheden Skal Frem’ røg i direkte rotation på DR P3, og illustrerer på bedst mulig vis duoens sans for at blande varme, organiske trommer og guitar med en moderne elektronisk puls og en stærk sans for gode popmelodier.

Den 2. februar starter albumaktuelle Rasmus Walter sin turné, hvor ULTRAMARIN er med som support. Turnéen løber helt indtil d. 25. marts og bringer duo’en rundt i hele Danmark.

”Vi glæder os meget til at komme på landevejen, hvor vi netop for mulighed for at udleve vores drøm – at spille live” udtaler Ludvig Brygmann.

pressefoto

Del

rasmus_walter_arenanord3

Rasmus Walter

 

10250259_1006567869376304_1211046196244051137_n