PHAUN + QUICK QUICK OBEY

Samlet-pakke_arenanord

PHAUN

phaun er sfærisk, dansksproget pop, hvor karakteristiske guitar-figurer møder drømmende synths og fængende melodier. phaun svæver til tider roligt mod afgrunden, andre gange i raketfart med kurs mod stjernerne. phaun tåler både dagslys foruden mørklagte lokaler svøbt i stroboskoplys. Lyt til musikken, se farverne, og lad phaun følge dig ud i natten.

Lyt til phaun her: https://soundcloud.com/phaunband

QUICK QUICK OBEY

Quick Quick Obey består af fire drenge med rødder i Thy, som live præsenterer deres kombination af drømmende pop og eksperimentel retro-rock med et super-energisk udtryk, som du får svært ved at stå stille til. Det er musik, der både rummer en ungdommelig energi og legesyge i udtrykket, men også en modenhed i melodierne. Udsvævende synthflader og repetitive guitarfigurer blander sig med beskidt bas og en krystalklar falset i et lydunivers af kontraster. Bandet skabte sig på kort tid et navn på den danske musikscene, og er et godt eksempel på hvor meget det betaler sig at sig vige til musikken. I 2017 sender de deres længeventede debutplade på gaden.

Hold Your Breath: https://www.youtube.com/watch?v=dU2gr1Imobw

 

DE FEM NYE er et koncertkoncept udarbejdet i samarbejde mellem kulturiværksætternetværket, FREMWERK, og Frederikshavns spillested, Det Musiske Hus.

Her præsenterer vi over 4 måneder 5 forskellige koncertaftener. Genremæssigt præsenterer vi alt mellem elektronisk musik, sydstatsrock, pop og reggae – alt sammen idéudviklet, arrangeret og afviklet af unge entusiastiske frederikshavnere, der ønsker et rigere kulturliv i Frederikshavn kommune.

 

Køber du en pakkebillet, får du adgang til alle sæsonens DE 5 NYE-koncerter. Du får altså både mulighed for at opleve:

SPRING & I
ELI
SALVIA
STONEBIRD
ULRIKKE
MASS QUAVE
PHAUN
QUICK QUICK OBEY
ØST
TOTAL HIP REPLACEMENT

 

 

Del

Phaun_Quick_Arenanord