Gule pladser: Specialbillet inkl. Peter Belli Goodiebag
Lyseblå pladser: Almindelig plads ved bord
Mørkeblå pladser: Almindelig tribune plads

Peter Belli

PETER BELLI: SIDSTE ALBUM & SIDSTE TUR MED BANDET

Siden dengang i 60erne hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tur rundt i Danmark – og efter at have indspillet dét ene album der bare skal laves:
”Det er efterhånden 10 og 12 år siden jeg lavede de to intime albums ”Sange fra Blomstersengen” og ”Når timerne bliver små”. Fra starten var ideen at lave tre albums der skulle høre sammen, det er bare først nu vi er klar til treeren.
Det bliver igen med udvalgte danske sange – og i bruttotruppen har vi numre med bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key og Ramus Walter. Vi går i studiet i slutningen af september – og efter planen udgiver vi albummet i midten af november.”

Oven på det kommende album, lægger Peter Belli an til en sidste stor tur med det faste band De Rejsende:
”Hele næste år har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået stand by de sidste 50 år, altid klar til spille overalt hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig.
Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tur rundt til spillesteder og festivaler.”
Peter Belli lægger vægt på at han ikke stopper helt med musikken:
”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med… Men altid at være klar til at rykke ud – eller skulle sætte mig op til at indspille fulde albums, det siger jeg farvel til nu. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album og nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”

 

COSY-Club Specialbillet

Peter Belli / Afskedsturné

Ulven tager for sidste gang på landevejen med sin musik. Og for dem, der husker det, var Peter Belli forbi COSY-Club et par gange i tresserne – derfor er det med stor glæde, at vi kan annoncere, at det er lykkedes Det Musiske Hus at få Peter Belli og hans forrygende band forbi Frederikshavn en sidste gang – til efteråret 2017. Vi er superstolte over at denne legendariske musiker besøger byen igen og det er helt naturligt, at det kobles sammen med den fortsatte historie om COSY.

I samarbejde med COCY-Club åbner billetsalget til Peter Belli den 20. maj 2017 – samme aften, som det tredje COSY arrangement afholdes.

Vi sætter 50 specialbilletter til salg. Billetterne indeholder: Plads ved de forreste caféborde tæt på scenen og en goodiebag, med forskelligt Peter Belli memorabilia for denne aften samt smagsprøver og diverse lokale tilbud.

COSY-Club + DMH Specialbillet
Peter Belli – Afskedskoncert, lørdag d. 16. september 2017, Det Musiske Hus, kl 20.00
Kr: 350,- incl gebyr

Vil du sikre dig en af disse 50 specialbilletter, skal du altså allerede have købt billet til COCY arrangementet den 20. maj. Der er kun 50 specialbilletter til salg denne aften. Du kan ikke skrives op til billetterne. Der kan købes to billetter pr billetkøber. Billetterne vil blive solgt fra et midlertidigt udsalgssted i foyeren i Det Musiske Hus fra kl. 19.00 på aftenen for COSY Club Vol:3
Resterende- og alle øvrige billetter til Peter Belli koncerten vil blive sat til salg på www.arenanord.dk fra mandag den 22. maj kl 10.00.

 

Del

Peter-Belli_arenanord

931388_524008174332506_63166586_n207626_146658585400802_6330168_ngIMG_6805gIMG_6808