Organic3

Lønstrup Cafébio
Strandvejen 100, 9800 Hjørring
kl. 20:00
Opstilling: Siddende unummeret
Kontakt: (+45)9620 1050
kr. 150,00 inkl. billetgebyr

Organic3

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem.

En stor del af Organic3 ´ repertoire er skrevet af N. O. Sørensen som også er Kapelmester i bandet.

 

ORGANIC3:

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel

Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015.

Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet. Har med tiden udviklet sig til en af de mest markante Hammondorganister i Danmark. Til daglig organist i Bangsbostrand Kirke i Frederikshavn. Niels Ole er også formand for den meget anerkendte jazz festival, Tversted Jazzy Days.

 

Uffe Steen, guitar

Modtog Ben Webster Prisen 2015. Og 2017 Årets Blues Live Pris.

Guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.

 

Esben Bach, trommer

Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der “synger” sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de 3 udviklet et fantastisk og swingende sammenspil.

Han er én af Danmarks absolut bedste groovemasters og er super swingende med både stikker og whiskers.

KONTAKT OS!