NORDIC BREW FESTIVAL

Priser & Billettyper:

Fredagsbillet KUN kr. 150,-

Lørdagsbillet KUN kr. 150,-

Weekend billet KUN kr. 200,-

All Inclusive Pakketilbud –  Entré, 10 poletter samt buffet KUN kr. 325,-
NB: Pakketilbuddet kan KUN købes online.

Din billet til Nordic Brew Festival gælder også til Nordic Ink Festival - læs mere her.

Om festivalen

Nordic Brew Festival afholdes for 5. gang i år og vi har skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen, så I kan få en helt forrygende øloplevelse.

Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt på en masse lækker og interessant øl, brygget på naturens skattekammer. Så tag vennerne med til årets hyggeligste ølfestival og smag jer igennem humleuniverset!

Nordic Brew Festival er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med vennerne i tilbagelænede omgivelser med god musik, lækker mad og et hav af vidunderlige øl.

Arena Nord har sat rammerne for en forrygende weekend, hvor der bliver nippet til de våde varer, smagt på specialiteter og talt om øl i en uformel atmosfære med masser af passionerede mennesker.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Få pirret smagsløgene i en weekend med gode oplevelser og gode minder.

Den autentiske bryggeristemning skabes med atmosfærefyldt livemusik, foredrag med spændende ølentusiaster, sjove og skæve konkurrencer og det hyggeligste samvær.

Tag vennerne eller kollegaerne med på opdagelse i humlens smagfulde univers
En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne. Det mangfoldige humleunivers bliver fuldendt med masser af musik og underholdning.

Ved indgangen får du udleveret et flot smageglas. Der vil være rig mulighed for at købe ølpoletter, som du kan veksle til liflige smagsprøver ved de forskellige stande.

 

IMG_3265 IMG_3439

Del

brew_Thumbnail_2017

 

IMG_3278 IMG_3271