NORDIC BREW FESTIVAL

Udstillere

Se årets udstillere her


Priser & Billettyper:

Fredagsbillet KUN kr. 150,-

Lørdagsbillet KUN kr. 150,-

Weekend billet KUN kr. 200,-

All Inclusive Pakketilbud –  Entré, 10 poletter samt buffet KUN kr. 350,-
NB: Pakketilbuddet kan KUN købes online.

Din billet til Nordic Brew Festival gælder også til Nordic Ink Festival - læs mere her.

Om festivalen

Nordic Brew Festival afholdes for 5. gang i år og vi har skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen, så I kan få en helt forrygende øloplevelse.

Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt på en masse lækker og interessant øl, brygget på naturens skattekammer. Så tag vennerne med til årets hyggeligste ølfestival og smag jer igennem humleuniverset!

Nordic Brew Festival er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med vennerne i tilbagelænede omgivelser med god musik, lækker mad og et hav af vidunderlige øl.

Arena Nord har sat rammerne for en forrygende weekend, hvor der bliver nippet til de våde varer, smagt på specialiteter og talt om øl i en uformel atmosfære med masser af passionerede mennesker.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Få pirret smagsløgene i en weekend med gode oplevelser og gode minder.

Den autentiske bryggeristemning skabes med atmosfærefyldt livemusik, foredrag med spændende ølentusiaster, sjove og skæve konkurrencer og det hyggeligste samvær.

Tag vennerne eller kollegaerne med på opdagelse i humlens smagfulde univers
En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne. Det mangfoldige humleunivers bliver fuldendt med masser af musik og underholdning.

Ved indgangen får du udleveret et flot smageglas. Der vil være rig mulighed for at købe ølpoletter, som du kan veksle til liflige smagsprøver ved de forskellige stande.

 

Twang Factor

MUSIK/UNDERHOLDNING – Twang Factor er et helt nyt country band men dog med en række kendte ansigter fra det nordjyske musikmiljø. Forgrunden for bandet er den karismatiske sanger John Olsen sammen med 3 andre velkendte nordjyske musikere har samlet sig om deres fælles kærliehed for modern & old-school country music Nashville style. Udover egne sange fra et kommende album byder aftenen også på klassikere fra Brad Paisley, Waylon Jennings og Kris Kristoffersen.

muleskinners

MUSIK/UNDERHOLDNING – ”Muleskinners” er en enestående akustisk Bluegrass/Country trio fra Nordjylland. De spiller country med en friskhed og ægthed, som man sjældent hører udenfor U.S.A. Deres uforfærdede sang og ligefremme optræden, er sammen med en unik guitar/banjo finger-pickin stil, stolte kendetegn for denne trio. Muleskinners spiller mest gammel traditionel amerikansk country-musik, arrangeret på deres egen måde, men flirter også med nyere beslægtede numre, som de smagfuldt gør til en del af deres musikalske univers”. Pressen skrev: ”….deres musik bare stinker af guldgravere og ko-lort, hør dem hvis de tilfældigvis er sluppet ud af arresten.”

 

Mellem-Os-billede_arenanord

MUSIK/UNDERHOLDNING – Mellem Os er et band, der i godt tre år har huseret på forskellige scener i landsdelen. Bandet har sin hjemmebane i Frederikshavn/Sæby. I løbet af bandets relative korte levetid har det fundet sin egen stil med et enkelt og dynamisk udtryk, der toppes med en stærk og karakterfuld vokal fra bandets kvindelige islæt. Repertoiret byder på en skøn blanding af nyere hits, lidt sjældnere numre og gamle klassikere. Adele, Ed Sheeran, Lis Sørensen og Bruce Springsteen er eksempler på kunstnere, som er forsøgt fortolket á la Mellem Os. Bandet består af Kathrine Møller Meyer på vokal, Jacob Hinge på guitar og kor, Peter Venø på trommer og kor, Christian Pilgaard på bas og Martin Iversen på tangenter.

IMG_3265 IMG_3439

Del

forside_billede_arenanord
Biergarden Buffet

Seeheckt im Gewürzkreutgewürz mit spinatkompott
Kulmule i krydderurterasp på spinat compot 

Ofen gebackene Hügel auf dem Boden von Pastinak und Speck
Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon

Beered Shank mit sellerie Püree
Øl braiseret skank med selleri mos 

Portered Schweinebacke auf Kräuterbasis mit Skysoβe
Grisse kæber braiseret med porter serveret med urter og braiseringssky 

Paprikaschnitzel mit sautierten Paprika und Zwiebeln und Paprikasauce
Paprikaschnitzel med sauterede peberfrugt og løg og paprika sauce 

Curry Wurst
Karry pølse 

Ofen gebackene Kartoffel rein
Ovnbagt kartoffel mos 

Warm Potato salad
Varm kartoffelsalat 

Fest Halle Salat mit Kirschtomaten, Feta, Oliven und roten Zwiebeln
Festsal salat med cherry tomat, feta, oliven og rødløg 

Biergarden Salat mit 2 Kohlsorten und Rieslingdressing, bestreut mit Kürbiskernen
Biergardensalat med 2 slags kål og rieslingdressing drysset med græskarkerner 

Apfelstrudel
Æblestrudel 

Schwarzwälder Kirch Kuchen
Kirsebær kage 

Erdbeertorte
Jordbær tærte

IMG_3278 IMG_3271