NORDIC BREW FESTIVAL

Nordic Brew Festival afholdes for 4. gang i år og vi har skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen, så I kan få en helt forrygende øloplevelse.

Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt på en masse lækker og interessant øl brygget på naturens skattekammer. Så tag vennerne med til årets hyggeligste ølfestival og smag jer igennem humleuniverset!

Nordic Brew Festival er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med vennerne i tilbagelænede omgivelser med god musik, lækker mad og et hav af vidunderlige øl.

Arena Nord har sat rammerne for en forrygende weekend, hvor der bliver nippet til de våde varer, smagt på specialiteter og talt om øl i en uformel atmosfære med masser af passionerede mennesker.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Få pirret smagsløgene i en weekend med gode oplevelser og gode minder.

Den autentiske bryggeristemning skabes med atmosfærefyldt livemusik, foredrag med spændende ølentusiaster, sjove og skæve konkurrencer og det hyggeligste samvær.

Tag vennerne eller kollegaerne med på opdagelse i humlens smagfulde univers

En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne. Det mangfoldige humleunivers bliver fuldendt med masser af musik og underholdning.

UNDERHOLDNING: 

Rock n’ Roll / Rockabilly

Sweet Mandy & The Teen Twisters

664403_299946690114458_44753089_o

Ved indgangen får du udleveret et flot smageglas. Der vil være rig mulighed for at købe ølpoletter, som du kan veksle til liflige smagsprøver ved de forskellige stande.

Udover lækre specialiteter i både fast og flydende form, skal du heller ikke gå glip af vores autentisk BIERGARTEN BUFFET til KUN KR. 150,- kr.

PRISER:

Fredag KUN kr. 150,-    Lørdag KUN kr. 150,-

Weekend billet KUN kr. 200,-

All Inclusive Pakketilbud –  Entré, 10 poletter samt buffet KUN kr. 325,-

 

Fællesbanner_ink_brew2

Nordic Ink Festival og Nordic Brew Festival som foregår sidste weekend i oktober i Arena Nord Frederikshavn er et helt særligt arrangement, som ikke ligner noget andet i Nordjylland. Netop fordi de to festivaler afholdes på samme tidspunkt, giver det publikum og også udstillerne en helt unik mulighed for at opleve de to vidt forskellige verdener forenet under samme tag. De to brancher har det vigtige tilfælles, at de er drevet af ildsjæle og store personligheder, hvilket giver en helt speciel atmosfære, hvor det ikke kan undgås at blive suget ind i kunsten, smagen og fortællingerne. Hvis du ikke tidligere har deltaget i lignende events, så kan det muligvis være svært at forstå konceptet, og at det er et arrangement, som er tilgængeligt for alle uanset køn, alder eller interesser. Det vigtigste er nemlig, at du besidder en stor nysgerrighed og et ønske om en hyggelig weekend med venner og familie og samtidig er åben overfor nye oplevelser og overraskelser.

faelles_plakat_arenanord

 

_u7a1852_u7a1790_u7a2087_u7a2295

 

Del

Nordic_brew_festival_logo_billede_arenanord_web

Arena_beergarten_Buffet_BESTIL_HER_WEB_2016

 

Udover lækre specialiteter i både fast og flydende form, skal du heller ikke gå glip af vores autentisk BIERGARTEN BUFFET til KUN KR. 150,- kr.

_u7a2331_u7a2025_u7a1803