Nordic Brew Festival

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn
Fredag 16:00 - 23:00 Lørdag 12:00 - 23:00
Opstilling: Stående
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Øl festival

Nordic Brew Festival

Nordic Brew Festival afholdes for 5. gang i år og vi har skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen, så I kan få en helt forrygende øloplevelse.

Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt på en masse lækker og interessant øl, brygget på naturens skattekammer. Så tag vennerne med til årets hyggeligste ølfestival og smag jer igennem humleuniverset!

Nordic Brew Festival er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med vennerne i tilbagelænede omgivelser med god musik, lækker mad og et hav af vidunderlige øl.

Arena Nord har sat rammerne for en forrygende weekend, hvor der bliver nippet til de våde varer, smagt på specialiteter og talt om øl i en uformel atmosfære med masser af passionerede mennesker.

Priser & Billettyper Se årets udstillere Transport & Parkering Årets program
Spisning & Menu Musik & Underholdning

Smag & Gæt

– Med Thisted Bryghus

Som noget helt nyt, kan du i år komme til arrangementet ‘Smag og Gæt – med Thisted Bryghus’. Her vil du blive præsenteret for 5 gode øl fra Thisted Bryghus, både i almindelig flydende form og som ingrediens i 5 forskellige madretter lavet af vores egen kok.

– Der er til smagningen KUN 40 pladser –
Det er, foruden billet til selve smagningen, også nødvendigt at have en entrébillet til Nordic Brew Festival, som er gældende for lørdag d. 27.10.2018.

Smagningen foregår i et af vores tilstødende lokaler d. 27.10.2018 Kl. 13.00.

Pris for smagningen: 150,00 Kr.

Køb billet til smagningen

KONTAKT OS!