Nordic Brew Festival

Bryggere_banner

 

Program

FREDAG 28. OKT
Kl. 16.00 NORDIC BREW FESTIVAL ‘16 ÅBNER
Kl. 17.00 Bryg din egen øl samt røverhistorier fra tiden som håndbrygger – v/ Rene Sørensen
Kl. 19.00 Kåring af Nordens Bedste “Over Hækken Øl”. Bedømmes af dommerpanel – kåres på Nordic Brew Festival-scenen
Kl. 20.00 Live musik på Nordic Brew Festival-scenen - The Billiteers
Kl. 21.00 Kåring af Nordens Bedste ”Julebryg” og Nordens Bedste “Godnatøl”. Bedømmes af dommerpanel – kåres på Nordic Brew Festival-scenen
Kl. 22.00 Afterparty ved Nordic Brew Festival-scenen – The Billiteers
Kl. 24.00 Vi lukker og slukker for i dag

LØRDAG 29. OKT.
Kl. 12.00 Dørene åbnes til Nordic Brew Festival
Kl. 13.00 Live musik på Nordic Brew Festival-scenen – The Billiteers
Kl. 14.00 Bryg din egen øl, samt røverhistorier fra tiden som håndbrygger – v/ Rene Sørensen
Kl. 14.30 En snak om øl mv. v/Ulrik Wilbek
Kl. 15.00 Live musik på Nordic Brew Festival-scenen – Tim Lothar
Kl. 15.30 Ulrik Wilbek signerer Wilbek Dubbel på Viborg Bryghus’ stand
Kl. 16.00 Kåring af Nordens Bedste “Dagen Derpå Øl”, Nordens Bedste “Kæresteøl” Bedømmes af dommerpanel – kåres på Nordic Brew Festival-scenen
Kl. 18.00 Live musik på Nordic Brew Festival-scenen – Tim Lothar
Kl. 19.00 Bryg din egen øl, samt røverhistorier fra tiden som håndbrygger – v/ Rene Sørensen
Kl. 20.00 Live musik på Nordic Brew Festival-scenen – Muleskinners
Kl. 21.00 Kåring af Nordens bedste ”Publikums Favorit”. Bedømmes af publikum – kåres på Nordic Brew Festival-scenen
Kl. 22.00 Afterparty ved Nordic Brew Festival-scenen – Muleskinners
Kl. 24.00 NORDIC BREW FESTIVAL ‘16 LUKKER

 

Musik1

 

Arena_beergarten_Buffet_BESTIL_HER_WEB_2016

Tyske klassikere anrettet på buffet!
Spændende retter tilberedt efter de tyske og nordiske smags oplevelser, fra schnitzel til skank mit sauerkraut, brattkartoffeln samt apfelstrudel og meget meget mere.

 

 

 

DK - En verden af unikke oplevelser Bryggerfaget har en lang historie og central plads i Skandinaviens selvforståelse og kultur. Ølbrygning er i tidernes morgen opstået ved at eksperimentere med bær, korn og krydderurter samlet i den vilde natur, og det er stadig denne nysgerrighed, som ligger til grund for den nyfundne interesse for håndbryggede og overgærede øl.  I dag brygges der igen øl med et væld af forskellige ingredienser i de mange mikrobryggerier, der er skudt op de seneste år, og stadig flere drages ind i en verden af unikke og autentiske smagsoplevelser skabt af kunstneriske ildsjæle.

NO – En verden av unikeopplevelser Bryggerfaget har en lang historie og sentral plass i Skandinavias selvforståelse og kultur. Ølbrygging oppsto i tidenes morgen ved at folk eksperimenterte med bær, korn og krydderurter som de samlet i naturen. Det er fortsatt denne nysgjerrigheten som ligger til grunn for dagens blomstrende interesse for håndbrygget og overgjæret øl. I de mange mikrobryggeriene som har dukket opp de senere årene brygges det igjen øl med et vell av ulike ingredienser, og stadig flere mennesker trekkes inn i en verden av unike og autentiske smaksopplevelser skapt av kunstneriske ildsjeler.

SV – En värld av unika upplevelser Bryggerinäringen har en lång historia och en central plats i Skandinaviens självförståelse och kultur. Ölbryggning uppstod i tidernas morgon genom experiment med bär, säd och kryddor som samlades in ute i naturen. Det är fortfarande denna nyfikenhet som ligger till grund för det nyvaknade intresset för handgjord och överjäst öl. I dag bryggs det åter öl med en mängd olika ingredienser i alla mikrobryggerier som har skjutit upp de senaste åren och fler och fler dras in i en värld av unika och autentiska smakupplevelser skapade av konstnärliga eldsjälar.

BREW_web_filer6

DK – En Brygmesters fortælling Rene Sørensen er brygmester hos Viborg Bryggeri og brygger øl for Nordenfjords Håndbryg. Efter en veloverstået Nordic Brew Festival 2015 med 5000 entusiastiske gæster var Rene meget overvældet og rørt over Arena Nords engagement og den fællesskabsånd og hjælpsomhed, der kendertegner bryggerfaget. Alles bidrag værdsættes ligeligt, og det skaber en unik form for mangfoldighed og åbenhed både i bryggerverdenen og på festivalen.
Efter en rundtur gennem det mangfoldige humleunivers garanterer vi, at humøret vil være højt.

NO – En bryggermesters fortelling Rene Sørensen er bryggermester hos Viborg Bryggeri, og brygger øl for Nordenfjords Håndbryg.  Etter en vel overstått Nordic Brew Festival 2015 med 5000 entusiastiske gjester var Rene meget overveldet og rørt over Arena Nords engasjement og den fellesskapsånd og hjelpsomhet som kjennetegner bryggerfaget. Alles bidrag verdsettes like høyt, noe som skaper en unik mangfoldighet og åpenhet både i bryggerverdenen og på festivalen.
Efter en rundtur gjennom det mangfoldige humleunivers garanterer vi at humøret kommer til å være på topp.

SV – En bryggmästares berättelse Rene Sørensen är bryggmästare hos Viborg Bryggeri och brygger öl för Nordenfjords Håndbryg. Efter en väl genomförd Nordic Brew Festival 2015 med 5 000 entusiastiska gäster var Rene mycket överväldigad och rörd över Arena Nords engagemang och den gemenskap och hjälpsamhet som kännetecknar bryggerinäringen. Allas bidrag värdesattes likvärdigt, och det skapar en unik form för mångfald och öppenhet både bland bryggarna och på festivalen.
Efter en rundtur genom den mångfaldiga humlevärlden garanterar vi att humöret kommer att vara på topp.

2-festivaller-logo-med-bjælke3

I 2016 introducerer vi Nordic Brew Festival version 3.0! Vi afholder Nordic Brew Festival den 28. til 29. oktober 2016 – i samme weekend, som vi afholder Nordic Ink Festival.I 2015 besøgte over 5.000 gæster Nordic Brew- samt Nordic Ink Festival.

—————————————————————————–

Der vil deltage bryggerier fra hele Skandinavien, fortrinsvis fra de mange, spændende mikrobryggerier, som er blomstret op de seneste årtier. De entusiastiske brygmestre vil hver især forsøge at overbevise om, at netop deres trylleformular er den helt rigtige.

En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne.
Indgangsbilletten koster kr. 150,-, Weekendpas KUN kr. 200,- og heri er inkluderet et smageglas, samt adgang til Nordic Ink Festival.

Der vil være mulighed for at købe ølpoletter på messen, samt du kan købe dem på www.arenanord.dk.
Rundt omkring ved standene kan ølpoletterne veksles til liflige smagsprøver.

Efter en rundtur gennem det mangfoldige humleunivers garanterer vi, at humøret vil være højt.

web_10_Nordic_festival_festival_2015

Konkurrence2016_2web_152_Nordic_festival_festival_2015

Del

Nordic_brew_festival_logo_billede_arenanord_web

Pakketilbud3_2016_arenanord

 

Salgsbannere_hjemmesiden2

BESTILLING AF STAND: Kontakt Dorthe Brassøe – dorthe@arenanord.dk

 

Ulrik Wilbek
Spændende foredrag om øl.

Ulrik Wilbek_banner2

Stor ølentusiast og ølkender

Ulrik Wilbek
- er en mand med mange talenter og en alsidig foredragsholder.
Ulrik Wilbek er tidligere håndboldtræner og har opnået store resultater indenfor klubhåndbold og som landsholdstræner.
Ulrik Wilbek har arbejdet som lokalpolitiker i Viborg Kommune og har skrevet bøger om sin trænerkarriere og om ledelse. I dag arbejder Ulrik Wilbek som sportschef for Dansk Håndbold Forbund, og dette tilsammen danner grundlag for hans betydelige foredragsvirksomhed.
Noget, som de fleste måske ikke ved, er dog, at Ulrik Wilbek er en stor ølentusiast og ølkender, og det er i denne egenskab, Ulrik Wilbek gæster Nordic Brew Festival lørdag d. 29 oktober i Arena Nord.

web_08_Nordic_festival_festival_2015web_18_Nordic_festival_festival_2015web_22_Nordic_festival_festival_2015web_51_Nordic_festival_festival_2015web_44_Nordic_festival_festival_2015web_129_Nordic_festival_festival_2015web_151_Nordic_festival_festival_2015web_01_Nordic_festival_festival_2015