Mariehaven

Akustisk Forår 2017

Neighbours & Friends fra Mariehaven i Ansager er nu klar med deres første koncert i Frederikshavn. Dagen og datoen er fastlagt til torsdag den 23. marts 2017.

Lørdag efter lørdag kan man følge det store sommersangsorkester på TV fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge Engelbrechts baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Her har Helges 11 mands-band Neighbours & Friends den bærende rolle ved alle koncerter om sommeren. Nu gælder det så Det Musiske Hus, hvor hele truppen træder op indendøre med koncerten Akustisk Forår 2017.

”Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. I marts 2016 samlede vi trådene for første gang til en hel koncert og en efterfølgende turne rundt i landet. Vi synes, det kalder på en gentagelse. Vi ser Det Musiske Hus som en perfekt ramme til vores akustiske setup. Det glæder vi os til at afprøve og håber naturligvis på stort rykind”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager.

Neighbours & Friends

Helge Engelbrecht

Tommy Rasmussen

Ronnie Olesen

Dennis P

Morten Husted

Allan Nagel

Casper Hundebøl

Thomas Gundal

Michael Graubæk

Sidsel Marie Michelsen

Sine Bach Rüttel

 

 

Del

neighbours-friends_arenanord_0

neighbours-friends_arenanord3