Mariehaven

Akustisk Forår 2018

Neighbours & Friends, Helge Engelbrechts store sommersangsorkester fra Mariehaven i Ansager vender nu tilbage til Det Musiske Hus med koncerten Akustisk Forår 2018. Dagen og datoen er fastlagt til søndag den 4. marts 2018 kl. 15.00.

Lørdag efter lørdag kan man følge Helge & Co. på TV fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i Ansager. Nu gælder det så akustiske toner for anden gang i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

”Vi glæder os. Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for et par år siden at prøve kræfter med koncerthusene i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret perfekt, ikke mindst i Det Musiske Hus i Frederikshavn, hvor vi havde et brag af en koncert i foråret 2017. Sådan oplevede vi det selv og da vist nok også publikum, skulle jeg mene! Så det ser vi frem til at gentage og vi håber naturligvis på stort rykind”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland. Koncerten arrangeres som en eftermiddagskoncert med start kl. 15.00.

Neighbours & Friends

Helge Engelbrecht - Tommy Rasmussen - Ronnie Olesen - Dennis P - Morten Husted - Allan Nagel - Casper Hundebøl - Thomas Gundal - Michael Graubæk - Sidsel Marie Michelsen - Sine Bach Rüttel

Del

Neighbours-&-Friends_arenanord2

Neighbours-&-Friends_arenanord