Maria Mena

Oplev en af Norges helt store, internationale stemmer, når Maria Mena lægger vejen forbi Det Musiske Hus til en intens, akustisk koncert.

Maria Mena blev Norges nye, stærke stemme i 2002, da hun som 16 årig havde sit gennembrud med singlen: ”My Lullaby”. Det tog ikke lang tid før den unge sangerinde fik slået sit navn fast som en af Nordens mest succesfulde artister med sange som: ”You Are The Only One”, ”Just Hold Me”, og ”Fuck You”. Maria Menas julesang: ”Home for Christmas” er blevet en moderne klassiker i Norge, og er hendes mest sælgende sang i Norge.

2016 blev et vigtigt år for Maria Mena. Det markerer dels, at det er 15 år siden, hun fik sin første pladekontrakt – og dels at hun nu kan se tilbage på musikalsk succes i Europa, Sydamerika og Asien – og at hun har vundet den Norske ”Spellmannspris” og ”Edvard Grieg Prisen”.

Til Maria Menas musikhistorie hører også, at Kanye West, John Legend og Sam Smith har fanget Maria Menas unikke talent. Sam Smith påstår faktisk, at Maria Menas musik har forandret hans liv – og Smith og Mena holder stadig kontakten via mail.

mariamena_arenanord7

mariamena_arenanord4

 

Del

mariamena_arenanord2

plakat_mal_mariamena_2016_arenanord2mariamena_arenanord6 mariamena_arenanord5