Lyset over Skagen

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn
Kl. 20.00 - Lørdag Kl. 15.00
Opstilling: Nummerede siddepladser
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Musical
Fra kr. 395,00,-

Lyset over Skagen

Lyset over Skagen – En sommerdrøm af en musical

Arrangør: Danske Musicals

Forestillinger

Torsdag: Premiere Kl. 20.00
Fredag: Forestilling Kl. 20.00
Lørdag: Forestilling Kl. 15.00
Lørdag: Lukket forestilling Kl. 20.00

LYSET OVER SKAGEN
– Musicalen om de kendte malere
 
Et henrykt tusindtal af tilskuere jubler sammen med en begejstret presse, da Skagensmalermusicalen, LYSET OVER SKAGEN har premiere. Blandt de både 5- og 6-stjernede anmeldelser ved førsteopførelsen i 2007 var Ekstra Bladet og BT, mens Jyllandsposten udråbte forestillingen til at være “den bedste, nye danske musical i mange, mange år”.
 
Der er meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som er set af 60.000.Og det bliver også ganske spektakulært, når stærke scener med mange af vore bedste musicalstjerner herhjemme udspiller sig i mesterinstruktøren Daniel Bohrs livgivende iscenesættelse. Malerægteparret Krøyer spilles af Silke Biranell (Marie Krøyer) og Tomas Ambt Kofod (P.S. Krøyer).
 
De støtter sig i nogen grad til “konkurrenterne”, Anna og Michael Ancher, der dækkes af Nicoline Siff Møller og Jesper Lundgaard.
I en folklore-agtig ramme skildres skildres fisker- og kunstnerlivet på toppen af Danmark ved forrige århundredeskifte. Malerægteparret Krøyer, døjer begge med sindssygdom, og lader deres vanskelige gemytter folde sig ud i fuldt flor.
 
Det handler ikke kun om indre dæmoner, men også ydre trusler. Et trekantdrama udspiller sig. Dramatikken opstår, da Marie Krøyer under en udlandsrejse til Italien, forelsker sig i den unge, svenske komponist, Hugo Alfven, som af nogle regnes for en charlatan.
Han spilles af den kendte skuespiller og operasanger, Joachim Knop, der har adskillige underholdende film og musicals bag sig, blandt andet Kærlighed ved første Hik, Anja & Victor filmene, Min Søsters børn. mfl.
 
I en særlig gæsterolle ses Linje 3 fænomenet Anders Bircow, der giver den bådesom nordjysk fiskeskipper og syditaliensk kok og hotelejer. I den rolle kommer han til indirekte at stå fadder til den ny alliance mellem Marie og Hugo. Men P.S. Krøyer tager kampen op, og finder strategiske veje til at imødegå truslen fra den fremmede
svensker.
SHOWDINNER

Når du køber billetten får du mulighed for at købe Show Dinner til KUN Kr. 250,00. Hvis du derimod først efter køb af billet til arrangementet ønsker tilkøb af spisning, vil prisen være Kr. 295,00.

✘ Spisning som direkte tilkøb til billet KUN Kr. 250,00.

✘ Spisning som efterkøb Kr. 295,00. –  Køb her

Nempause

Spring bar-køen over – køb Nempause for KUN kr. 65,00

– Fri adgang til øl, rødvin, hvidvin, Tempt, Mokaï, vand & snacks i forestillingens pause. Nempause foregår i aflukket område.

Tilkøb det når du køber din billet til showet eller klik her

Credits:

Daniel Bohr, iscenesætter
Jesper Lundgaard, skuespiller
Tomas Ambt Kofod, skuespiller
Silke Biranell, skuespiller
Nicoline Siff Møller, skuespiller
Anders Teigen, skuespiller
Jesper Kongshaug, lysdesigner, scenograf
Edi Premate, kapelmester
Thomas Høg, forfatter
Niels Brunse, forfatter
Kim Sørensen, komponist og forfatter
Anders Barfoed, medkomponist
Peter Spies, medkomponist.


Silke Biranell (Marie Krøyer)

Silke Biranell er uddannet fra Statens Teaterskole i 2014 og har sidenhen medvirket i diverse musicals, teaterkoncerter og teaterforestillinger. Blandt andet har hun været med i teaterkoncerten ’Sommer i Tyrol’ og ’The Savage Rose’ på Teateret ved Sorte Hest. Senest har Silke Biranell spillet bagerens kone i ’Into the Woods’ i Tivoli samt hovedrollen Aleane i ’Jordens Søjler’ på Østre Gasværk Teater.

 

(Foto kommer)


Jesper Lundgaard (Michael Ancher)

Få danske sangere har vist samme bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Blandt andet har han medvirket i en række storladne musicals som ’Les Miserables’ på Aalborg og – Aarhus Teater og ’Phantom of the Opera’ på Fredericia Teater. Derudover har Jesper Lundgaard været med i en række nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene og i forskellige kirker rundt om i landet.


Nicoline Siff Møller (Anna Ancher)

Sangerinde og skuespiller Nicoline Siff Møller har medvirket i et hav af musicals. Hun havde sit gennembrud i rollen som Miranda i musicalen ’Atlantis 1993’ og har sidenhen haft en række markante roller som blandt andet stedmoderen i ’Into the Woods’ i Tivoli. Derudover har Nicoline Siff Møller blandt andet medvirket i ’Jordens Søjler’ på Østre Gasværk Teater, ’ESAURA’ i London, ’ Mamma Mia’ i Tivoli og ’Von Scholten’ på Folketeatret.


Joachim Knop (Hugo Alfvén)

Drengene fra Skt. Petri,
Kærlighed ved første hik
Uddannet operasanger.


Anders Bircow (fiskeskipper og italiensk kok)

Kreativ drivkraft i Linie 3

Fastansættelser:
Det kongelige teater og Aarhus teater
Musicals:
Les Miserables
Trold kan Tæmmes
Tarzan

 

Foto: Engedal Foto

KONTAKT OS!