Lis Sørensen

Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98, Frederikshavn
kl. 20:00
Opstilling: Cafe+Amfi
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Pop/Rock
kr. 355,00 inkl. billetgebyr

Lis Sørensen

Lis Sørensen begyndte at synge og optræde med eget band allerede som folkeskoleelev. Det var i begyndelsen af 1960’erne, hvor hun fik Holger Lauman som lærer. En mand, hun beskriver som ’en eksplosion i skolegården’. Siden gik vejen over bands som De fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band, inden hun mødte Sebastian, som gav hende sangen ’Stille før storm’.

I 1983 sprang hun ud som solist med albummet ’Himlen ned på jorden’ og har gennem årene føjet sange som ’Tæt på Ækvator’, ’Brændt’, ’Verden er i farver’ og ’Mine øjne de skal se’ til sit katalog. I sin karriere har hun med nysgerrighed over for nye input løbende søgt samarbejdspartnere, der delte hendes lyst til at lave de store, universelle sange, og det har ført til samarbejder med så forskellige producere som Soulshock, Rugsted & Kreutzfeldt og Kasper Winding.

– Folk spørger, om det snart ikke er en dag på kontoret for mig at være sangerinde. Og der kan jeg med hjertet svare, at det er det ikke. Jeg føler mig mere som en katalysator for nogle følelser end en iscenesat sangerinde, og derfor kan jeg blive ved 30 år mere. Jeg kan ikke undvære den søgen, siger Lis Sørensen.

Show dinner

Der er inden koncerten arrangeret show dinner i Det Musiske Hus Lille sal, med et begrænset antal pladser.
Prisen for middagen er kr. 295,00 og er lavet af vores eget køkken.
Show dinner kan købes som tilkøb, når du køber din billet.

Tilkøb spisning her

 

KONTAKT OS!