Koppel, Møller & Cole

Maskinhallen
Skolegade 8, Frederikshavn
kl. 20:00
Opstilling: Siddende nummeret
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Jazz
kr. 100,- inkl. gebyr

Koppel, Møller & Cole

PLUGGED

Saxofonisten Benjamin Koppel, pianisten Søren Møller og trommeslageren Henry Cole, sætter strøm til storladne orkestreringer og vilde soli. Musik med følelser og poesi, leveret med teknisk facilitet og musikalsk begejstring.

Medeski, Martin & Wood, Weather Report, Joshua Redman Momentum m.fl.Inspirationerne er mange, når saxofonisten Benjamin Koppel og pianisten Søren Møller drager på turne med deres nye album – PLUGGED.

Med sig har de det puertoricanske trommefænomen Henry Cole. Cole har som medlem af bl.a. Miguel Zenon og Gary Burton’s bands længe vist, at han tilhører New Yorks nye generation af top-trommeslagere.

Både Møller og Koppel har igennem en årrække huseret på New Yorks jazzscene og samarbejdet med utallige af de største internationale jazzstjerner, fra Joe Lovano og Brian Blade over Jack deJohnette til Antonio Sanchez, Ari Hoenig og Dick Oatts. Men de to danske topmusikere har aldrig arbejdet sammen – før nu.

PLUGGED – er en elektronisk legeplads, hvor Koppel, Møller & Cole frit bevæger sig indenfor et univers af distorted fender rhodes, moog grooves og sejt klingende 70’er syre blandet med nutidens sublime musikerskab og facilitet.

Det er kreativt og legende, smukt og bevægende, når to af Danmarks mest entreprenante og iderige musikere inviterer op til dans med en af deres generations førende trommeslagere.

Line Up:
Henry Cole (trommer)
Benjamin Koppel (alt & sopran sax)

Søren Møller (Rhodes, Moog bas & diverse Synth)

KONTAKT OS!