Stig Rossen Julekoncert 2017

Torsdag den 30. november kl. 17.30 og kl. 20.30

Rossen_plakat2017

For 23. år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.

Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter, og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1998 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest”, og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.
I 2013 udkom Stig Rossen’s fjerde jule-cd ”Julens Stemmer” – et a capella julealbum.

Julekoncerten bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind sammen med Stig i ”Dejlig er jorden”.

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange, og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave, kan publikum godt begynde at glæde sig.

2014 blev et af de helt markante år i skuespiller, sanger og foredragsholder Stig Rossens karriere, hvor han blandt andet kunne fejre sit 25-års jubilæum som sanger.

Del

Stig-Rossen_arenanord