Jubilæumskoncert

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn
kl. 20:00
Opstilling: Stående & Siddende
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Musik
kr.50,00 inkl. billetgebyr

Jubilæumskoncert

Der bliver sunget fællessang, spillet luftguitar og trængsel på dansegulvet, når The Antonelli Orchestra fyrer op under et stjernespækket line-up med Sanne Salomonsen, Mads Langer, Karl William, Amalie Thørholm fra Frederikshavn og altid sjove Daniel Lill som konferencier. Koncerten begynder kl. 20:00. Billetten koster 50 kr. og kan ombyttes til en øl eller sodavand i baren.

For dem, der gerne vil varme op før koncerten, er der mulighed for at tilkøbe en jubilæumsmiddag og sidde til bords med maritime besætningsmedlemmer. Jubilæumsmiddagen begynder kl. 17:30, men dørene er åbne allerede fra kl. 16.30. Vi anbefaler alle at møde op i god tid. Pris: 250 kr. (Læs menuen længere nede)

Frederikshavns 200 års byjubilæum fejres i Arena Nord med 3 fester på én dag! Teen-party for de unge, Tarteletfest  for de ældre og Jubilæumskoncerten for alle! 

Billetpris for jubilæumskoncerten er kr. 50,-, og billetten kan ombyttes til en øl/sodavand i baren.

Alle siddepladser til koncerten er udsolgte

Jubilæumskoncerten afholdes i selve Arenean i Arena Nord.

Program:

Kl. 19.00 – Dørene åbner (Kom i god tid!)

Kl. 20.00 – Dørene til salen åbner

Kl. 20.00 – Musikken starter

Amalie Thørholm – Daniel Lill – Antonelli Orchestra – Mads Langer – Karl William – Sanne Salomonsen

Kl. 00.00 – Tak for i aften

Sanne Salomonsen

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, primetime, i et program som mange har omdøbt til “Sanne-Factor”. Sanne har altid selv haft masser af “Body & Power” siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde. I efteråret 2017 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: “Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden – og til følelsen.”

Mads Langer

Han er manden bag internationale hits som “3AM”, ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, “Heartquake”, ”Elephant” og ”Tunnel Vision”. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fem år og har vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award. Mads Langer er i topform – og efter halvandet års ventetid siden det seneste album Reckless Twin, der strøg ind på albumhitlisternes førsteplads, udgav han i november minialbummet “All the Time, Sometimes”. Mads Langer har opholdt sig i London i løbet af sangskrivnings- og indspilningsprocessen, og det skinner igennem som en mere urban tone på ep’en. Det er dog stadig sangerens på én gang bundsolide og alsidige sangskrivning med vedkommende historier og musikalsk nysgerrighed, der er drivkraften bag. På ep’en afsøger Langer nye områder i sin sangskrivning. Tekstmæssigt er lyrikken mere direkte og bevæger sig lige fra LA til det nære og længselsfulde, fra natklubben til dagen derpå, og præsenterer både en løftet pegefinger mod sociale medier, ligesom sangen ”Dream Assassin” er en politisk opsang om at tage fremtiden i egne hænder. Sidstnævnte er produceret af Miquel-produceren Alex Nice, og her støttes Langer af et stort drengekor. Mads Langer har senest optrådt til DMA’en, og ved Gaffa Prisen hvor han modtag prisen for Årets Solist og årets Live Artist. Langers nyeste single, “Flawless”, har i flere uger ligget nr. 1 på den danske airplay chart.

Karl William

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte. For med sine eftertænksomme sange får han afløb med den særlige sensitivitet, der har præget ham livet igennem. I en alder af blot 21 har Karl William allerede sat tydelige spor med sine blåtonede elektroniske sjælesange. Han har modtaget stribevis af positive anmeldelser, sikret sig den prestigefyldte pris P3 Talentet ved P3 Guld og optrådt på blandt andet Roskilde Festival – en koncert, Politiken gav fem hjerter og ordene ’en ærlig satan ved navn Karl besejrede Roskilde.’ Musikken er simpelthen blevet Karl Williams retning i livet. Længe savnede han ellers netop en retning. Efter en barndom med masser af fodbold i Aarhus-forstaden Langenæs, hvor han boede i en lejlighed med sin mor, hoppede han i teenageårene planløst mellem forskellige skoler. Og gymnasiet droppede han ud af efter tre måneder. Han havde en musikalsk åre – han havde lært sig selv at spille trommer og rappe – men han tog det ikke seriøst. ”Jeg var lidt en rod på det tidspunkt. Jeg var i det tomrum mellem at være teenager til at blive myndig. Jeg var lidt ligeglad med ting, der foregik uden for mit eget hoved,” konstaterer Karl William. Hans fætter, Mathias Klysner, mente dog at have set noget i den 17-årige yngre Karl William. Blandt andet hans seismografiske fornemmelse for at registrere stemninger i og omkring sig – og hans besvær med at få alle disse indtryk bearbejdet. Så Klysner sendte ham en dag en optagelse af et beat. Karl William prøvede at synge over beatet. Tilføjede nye toner for hvert forsøg og ikke mindst nye ord. Disse første eksperimenter udmøntede sig konkret i debutsangen ’Kostumeramt’. Der fandt Karl William pludselig ud af, at musikken løste op for de knuder og tanker, han tumlede rundt med alene. Han sad tilbage med en frihedsfølelse, som stadig driver ham i dag. ”Tanken om at selv at bestemme, hvad man skal lave betyder alt for mig. I musikken føler jeg mig fri til at gøre og skabe, hvad jeg vil. Jeg er hele tiden bevidst om et eller andet. Men i stedet for at blive vred og ophobe følelser har jeg fået en løbende ventil, hvor jeg kan lufte ud. Jeg drømmer og tænker i rytmer,” siger Karl William.

The Antonelli Orchestra

De leger med klassikerne. De kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje. Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans og står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen. Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted. Hver for sig, behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits og tilsammen kan de spille alt. Hvert job – uanset om det er på TV eller i en baghave i Esbjerg – skræddersyes til arrangementet. Og det bedste de ved er en uløselig musikalsk udfordring. I en tid hvor musik produceres i metermål, er The Antonelli Orchestra levende live musik, spillet af rigtige musikere. Den ægte vare, leveret på et niveau, som er de største artister værdige.

Det er derfor The Antonelli Orchestra spiller musik. Og det er derfor, at de løfter et hvert publikum, til enhver lejlighed.


Amalie Tørholm

Sangerinde og sangskriver Amalie Thørholm går sommeren 2018 i møde med en helt ny EP på samvittigheden. D. 7. maj udkom debut EP’en “Amalie” med 5 popsange på dansk.

Amalie Thørholm som er født og opvokset i Frederikshavn, har produceret EP’en i samarbejde med producer Mogens Binderup, og hendes stil med dybe og udspekulerede ordspil tilsat et moderne poppet lydunivers er ny og et forfriskende pust på den danske musikscene.

“Amalie” er blevet taget rigtig godt imod på alle streamingtjenesterne og landets radiokanaler spiller også flittigt musikken. Amalie Thørholm er kendt i Frederikshavn fra mange musikalske sammenhænge bl.a talentforløbet lydkanten, hvor hun deltog i 2014. Siden hen har Amalie uddannet sig på musikkonservatoriet, skrevet musik og spillet en masse live-jobs både med sine egne og andres projekter. Amalie Thørholm kommer til Arena Nord sammen med sit faste band, som består af både rutinerede kræfter og unge musikere på vej frem. Publikum kan forvente en Amalie Thørholm og band i topform og klar til at levere en intens, direkte og energisk koncert.

Glæd jer til en forrygende popkoncert med noget på hjertet live fra scenen i Arena Nord i Frederikshavn

Daniel Lill

Daniel Lill er en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker. Han har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus og samme år blev han fremhævet som et af danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

Han har en virkelig bred appel og kommer ud til sit publikum i alle aldersgrupper. Dette formår han via en formidabel publikumskontakt, tilstedeværelse i rummet, en herlig mimik, en løssluppet og fjollet tilgang til sit stand-up show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale. Derfor har Daniel Lill også med stor succes leveret underholdning for alt fra 9. og 10. klasser, gymnasier, handelsskoler, julefrokoster, private fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Kort sagt: Han er et sikkert kort at spille.

Med en baggrund som musiker og skuespiller, medvirkende i blandt andet Niels Malmros’ anmelderroste “At Kende Sandheden”, professionelt børneteater og meget andet, var Daniel Lill allerede ved sin stand-up debut hjemme på scenen. Herfra har det taget fart, med optrædener med blandt andre: Mick Øgendahl, Jakob Tingleff, Thomas Hartmann, Torben Chris, Frank Hvam, Simon Talbot, Casper Christensen og mange mange flere.

 

 

Menu

Forret:

Varmrøget peberlaks serveret med asparges ægge salat

Tun mousse tilsat røget tun, hertil marinerede rejer

Mexicansk marineret kylling salat, hertil nachos og hjemmelavet salsa

Røget dyrekølle serveret med skovbær salat

Groft brød med smør

Hovedret:

Rosa stegt dansk kalv

Rygfilet af dansk gris

Sauterede danske sensommer grønsager

Små bagte Vildmose kartofler

Broccoli salat, med løg og bacon

Efterårets spæde kålsnit  

Tomat salat med rødløg og mozzarella perler

Sauce Italienne

Dessert:

Hjemmelavet kæmpe iskage, fyldt med chokolade og makroner

serveret med jordbær sauce

Køb din billet til spisning her

KONTAKT OS!