Jubilæum – Tarteletfest

Arena Nord (Badmintonhallen)
Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn
kl. 16:00
Opstilling: Siddende
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Musik og mad
kr.50,00 inkl. billetgebyr

Jubilæum – Tarteletfest

Spis dig mæt i tarteletter ad libitum, mens du lytter til fantastiske toner fra Vesna, Erik Grib og Bakkens Hviles Syngepiger. Tarteletfesten begynder kl. 15:30 og slutter 19:15. Entré: 50 kr.

Frederikshavns 200 års byjubilæum fejres i Arena Nord med hele 3 fester på én dag! Teen-party  for de unge, Tarteletfest for de ældre og Jubilæums-koncerten for alle!

Billetpris er kr. 50,- og billetten ombyttes til tarteletter ad libitum.

Tarteletfesten afholdes i Arena Nords Badmintonhal med indgang via Peter Wessels vej.

 

Tartelet buffet bestående af 2 slags fyld:

Høns i asparges

Skinke i grønært stuvning

 

Program:

Kl. 15.30 – Dørene åbner (Kom i god tid)

Kl. 16.00 – Vesna – Den syngende læge

Kl. 17.00 – Erik Grib

Kl. 18.00 – Tarteletter ad libitum

Kl. 18.30 – Bakkens Hviles Syngepiger

Kl. 19.15 – Tak for i aften

 

Bakkens Hviles Syngepiger

Få en festlig aften – pluk af Bakkens Hviles roser – de 2 Bakkesangerinder, der er iført flotte kostumer, synger kendte pikante og humoristiske viser og sange, garneret med vitser og munter dialog med publikum.

Syngepigerne fra Bakkens Hvile bliver et godt indslag til festen. Under ledelse af Dot Wessmann stiller de friske piger med et hold af 3 piger, der underholder med vovede viser, underholdning og frække vitser, – direkte fra Bakkens Hvile.

Erik Grib

I dag er en koncert med Erik Grip mere end sange. Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør det til noget yderst personligt og nærværende. En anmelder skrev: ”..der går helt Niels Hausgaard i den. Det er morsomt og rørende”. Erik Grip er en af få danskere der er blevet optaget som medlem af YTF. Den svenske forening for professionelle trubadurer, Yrkes Trubadurernes Förening, der i sin tid blev stiftet af Cornelis og Fred Åkerstrøm. Erik Grip er dog absolut indbegrebet af danskhed og det selvom Erik har norske aner. Slægtsnavnet Grip er norsk.
Det helt store folkelige gennembrud kom med udgivelsen af Grundtvig albummet ”De levendes Land” i 1983, og turneer har der været lige siden og stadigvæk er standpunktet en mand – en guitar.

Vesna – Den syngende læge

Vesna er født i Beograd, Jugoslavien i 1966. Hun læste først medicin på Det Medicinske Universitet i Beograd, derefter læste hun musik på Konservatoriet i Beograd.
Vesna har været i Danmark siden november 2001 og arbejder til dagligt som praktiserende læge i Frederikshavn (Lægerne Asylgade). Hun er Koloratur sopran og uddannet som Bel canto-sanger. Hun har sunget alle genrer indenfor de klassiske operaer, operetter, musicals og populære sange, og har virket som sanger i Danmark siden 2010 og siden 2012 med fast samarbejde med pianisten Ib Buchholtz. Fra 2016 udvidede det sig til samarbejde med strygekvartetet, kendt som ‘Galinas Salon’ og ledet af Galina Olsen.
Vesna har holdt en del koncerter, herunder bla. Nytårskoncert i 2016 og 2018 i Abildgård Kirke i Frederikshavn.

KONTAKT OS!