Jesper Binzer & Thomas Geuken

Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98, Frederikshavn
kl. 16:15
Opstilling: Siddende nummeret
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Rock
kr. 150,- incl gebyr

Jesper Binzer & Thomas Geuken

ROCK’N’ROLL BUSINESS –

GIV DIN VIRKSOMHED OG DINE ANSATTE NERVE OG KANT

I rockbands kan man ikke overleve uden integritet, frihed, originalitet, drive og samspil. Det samme gælder fremtidens virksomheder. Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune inviterer til et spændende arrangement, hvor du kan møde forsanger Jesper Binzer fra D-A-D og fremtidsforsker Thomas Geuken i et forrygende foredrag om ledelse, passion, fiasko og ikke mindst making it big time.

Foredraget

I foredraget ”Rock’n’Roll Business” introducerer Thomas Geuken publikum for rock’n’rolls grundregler overført til ledere, og det hele illustreres ved hjælp af anekdoter fra Jesper Binzers eget rock’n’roll liv som forsanger i bandet D-A-D. Virksomhedsledere har i mange år skævet til idrættens verden for inspiration til motivation og toppræstation, men der er mindst (hvis ikke mere) at hente i kulturens verden – nærmere betegnet rockens… Ledere kan lære af rockbands, at virksomhed og medarbejdere er hinandens råstof, mulighed og skæbne – at man indgår i et kollektivt fællesskab med hinanden.

Og at talent og drive er noget medarbejderne frivilligt giver eller holder tilbage afhængigt af, om lederen formår at skabe den rette ånd af loyalitet, dedikation og passioneret fællesskab – og samtidig evner at få virksomheden til at smelte sammen med medarbejderne til en produktiv organisatorisk enhed med drive, integritet og en tilpas portion oprør og vildskab, helt som i et rockband.

 

Jesper Binzer – D-A-D

Jesper Binzer er forsanger og guitarist i rockbandet D-A-D – dannet 1982 af førstnævnte m.fl. og med hvem, han har været med til at udgive i alt 11 albums og spillet et utal af koncerter på spillesteder og festivaler i både Danmark og udlandet. Jesper Binzer har en enorm passion for sit rockband og har på et tidspunkt udtalt, at han ikke kunne forestille sig et liv uden D-A-D.

 

Thomas Geuken – Erhvervspsykolog

Thomas Geuken er statsautoriseret erhvervspsykolog og associeret forskningschef og har i en årrække rådgivet topledere i virksomheder og organisationer som IKEA, United Nations, Novo Nordisk, Republik of Fritz Hansen, Deloitte, Google m.fl. samt været taler ved TED Talks. Han har skrevet bogen ”Rock’n’roll ledelse”, hvori han overfører rockens spontanitet, vildskab og kreativitet til fremtidens virksomheder i deres kamp for overlevelse.

 

KONTAKT OS!